Java en Bali met Kinderen

Gezinsreizen

Onze Rondreis Java en Bali met Kinderen is speciaal samengesteld als de perfecte gezinsvakantie op Java. Een prachtige reis met leuke excursies voor jong en oud en zo veel mogelijk gebaseerd op hotels met familiekamers. De reis is in een rustig tempo, maar in tegenstelling tot Bali zijn de afstanden op Java wat groter dus de reis is vooral geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Uw reis start in Jakarta. U verkent samen met uw privégids ontdekt u de mooiste plekjes, zoals het Taman Mini Park en de oude haven Sunda Kelapa. Vervolgens reist naar Bogor waar u de lokale dierentuin bezoekt om daarna het Javaanse platteland op te gaan. In Bandung gaat u naar een voorstelling van een muziekschool voor kinderen. U reist per 1e klasse de bekende treinroute van Bandung naar Yogyakarta. Vanuit deze stad, die ook wel het culturele hart van Java genoemd wordt, gaat u naar de beroemde Borobudur. Hierna reist u door naar het oosten met een bezoek aan de waterval van Tawangmangu, het plantagegebied en natuurlijk de indrukwekkende Bromo-vulkaan. Hiervandaan gaat u naar Surabaya voor een binnenlandse vlucht naar Bali. Bali ontdekt u vanuit Ubud en de laatste 5 dagen geniet u van een strandvakantie in Sanur. 

Tijdens de reis verblijft u vrijwel in ieder hotel in familiekamers en de hotels vormen een mooie mix van luxe en wat eenvoudiger/traditionele hotels.

Kortom, de Rondreis Java en Bali met Kinderen is een heerlijke en actieve gezinsreis voor jong en oud!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze reis behoren onder meer:

  • Prachtige reis in een rustig tempo
  • Verblijf in familiekamers
  • Privé-chauffeur en  Nederlandstalige gids
  • De indrukwekkende Bromo-vulkaan
  • De beroemde Borobudur tempel
  • Per trein door Midden-Java
  • Ontdek Ubud
  • Het strand van Sanur

Programma

Dag 1 Aankomst in Jakarta

Dag 2 Ontdek Jakarta

Dag 3 Taman Mini Indonesia

Dag 4 Safari Park Bogor

Dag 5 Sukabumi

Dag 6 Naar Bandung

Dag 7 Bandung

Dag 8 Per trein

Dag 9 De Borobudur

Dag 10 Naar het oosten

Dag 11 Naar Malang

Dag 12 Naar de Bromo

Dag 13 De Bromo

Dag 14 -15Ubud

Dag 16 Naar het strand

Dag 17 -19Sanur

Dag 20 Vertrekken of verlengen

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Aan het einde van de reis geniet u van een strandvakantie in Sanur."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk