Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Java en Bali met Kinderen.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€45 p.p.

Grand Tropic Suites

Het Grand Tropic Suites is een mooi 4-sterren hotel met een centrale ligging. Het hotel bestaat uit 188 suites in diverse types en is een ideaal hotel voor een gezinsvakantie.

Vanaf
€23 p.p.

Kampoeng Padi

Kampoeng Padi is een fraai villahotel, gebouwd traditionele Balinese en Javaanse stijlen. Het hotel ligt tussen de rijstvelden en bestaat uit 5 villa's.

Vanaf
€27 p.p.

Arion Swiss-Belhotel

Het Arion Swiss-Belhotel is met zijn goede ligging, uitgebreide faciliteiten, het fraaie zwembad en familiekamers een ideaal hotel voor een gezinsrondreis.

Vanaf
€35 p.p.

Hotel The Phoenix

Hotel The Phoenix is een historisch hotel en een koloniaal monument uit 1918. Het is een uitstekend hotel, gelegen nabij het populaire Malioboro district.

Vanaf
€18 p.p.

Sukuh Cottage

Sukuh Cottage is een middenklasse hotel in bungalowstijl, gelegen in de Lawo Mountains. De cottages & het restaurant liggen verspreid in een tropische tuin.

Vanaf
€23 p.p.

Harris Hotel

Het Harris Hotel is een nieuw hotel in Malang. Het is een goed middenklasse hotel met een meerdere zwembaden, een goed restaurant en een gunstige ligging.

Vanaf
€27 p.p.

Lava View Lodge

De Lava View Lodge ligt op een unieke locatie; het hotel ligt in de heuvels en kijkt uit op de indrukwekkende Bromo vulkaan en de omringende zandvlaktes.

Vanaf
€47 p.p.

Santi Mandala Villa

Het Santi Mandala Villa is een luxe viersterren resort, gelegen in tropische tuin aan de oevers van de Tanaraga Giri rivier. Het telt 27 fraaie villa's.

Vanaf
€30 p.p.

Sri Phala Hotel

Het Sri Phala Hotel is een sfeervol middenklasse hotel in Balinese stijl. Het Sri Phala hotel telt 21 kamers in laagbouw en is gebouwd rond het zwembad.