Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Huwelijksreis naar Bali.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€29 p.p.

Parigata Resort

Het Parigata Resort is een leuk, kleinschalig middenklasse hotel. Het Parigata Resort telt 43 kamers en is gebouwd rond een fraai tropisch zwembad.

Vanaf
€65 p.p.

Parigata Villa Resort

Het Parigata Villa Resort is een boutique hotel met 16 villa’s. De villa’s liggen verspreid door de tropische tuin en beschikken allemaal over een eigen zwembad.

Vanaf
€32 p.p.

Alam Sari Keliki Resort

Het Alam Sari Keliki Resort is een goed middenklasse resort even buiten Ubud. Op deze fraaie locatie voelt u zich pas echt op Bali.

Vanaf
€47 p.p.

Santi Mandala Villa

Het Santi Mandala Villa is een luxe viersterren resort, gelegen in tropische tuin aan de oevers van de Tanaraga Giri rivier. Het telt 27 fraaie villa's.

Vanaf
€22 p.p.

Sawah Indah Villa

Het Sawah Indah Villa is een prachtig boutique hotel dat ín het zo kenmerkende Balinese landschap ligt. Vanaf uw veranda geniet u hier van de schitterende rijstterrassen waar Sidemen bekend om staat.

Vanaf
€55 p.p.

Subak Tabola Villa

Het Subak Tabola Villa is een authentiek Balinees hotel, gelegen tussen de rijstterrassen van Sidemen. Het hotel ligt aan de voet van de Agung vulkaan en telt 11 villa's.

Vanaf
€25 p.p.

Manta Dive Gili Air

Gelegen op het Gili Air, het kleinere zusje van Gili Trawangan, vindt u het Manta Dive Gili Air. Het is een uitstekende hotel met traditionele bungalows.

Vanaf
€42 p.p.

Seri Resort

Het Seri Resort op Gili Meno biedt u een heerlijk, rustig verblijf op de Gili Eilanden. Dit fraaie boutique resort bestaat uit 34 kamers en bungalows.

Vanaf
€34 p.p.

Holiday Resort Lombok

Het Holiday Resort Lombok is een uitstekend middenklasse hotel, rustig gelegen aan het strand, net buiten Senggigi. De kamers liggen in chalets in een fraaie, tropische tuin.

Vanaf
€63 p.p.

The Chandi

The Chandi Boutique Resort is een rustig gelegen luxe resort in boutique stijl. Het resort ligt direct aan het strand, in een oude kokosplantage.