Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Gezinsreis Sri Lanka Compleet.

Er zijn geen hotels in deze categorie.

Villa Hundira

Villa Hundira is een kleine gezellige villa met een fraaie tropische tuin. Dit middenklasse hotel ligt aan de lagune van Negombo en biedt een comfortabel verblijf. 

Vanaf
€45 p.p.

Big Game Camp

Big Game Camp is een organisatie die safari's vanuit tentenkampen organiseert. Een prachtige wildlife ervaring, midden in de natuur van Sri Lanka!

Gamodh Citadel Resort

Het Gamodh Citadel Resort is een kleinschalig en gezellig middenklasse hotel. Het ligt in een mooie tuin, net buiten het centrum van Anuradhapura.

Vanaf
€28 p.p.

JKAB Beach Resort

Het JKAB Beach Resort is een eenvoudig middenklasse hotel met een mooie ligging aan het strand van Trincomalee.

Vanaf
€49 p.p.

The Other Corner

The Other Corner is een mooie ecolodge in de natuur van Habarana, gelegen in de culturele driehoek van Sri Lanka. Ideaal voor natuurliefhebbers!

Vanaf
€45 p.p.

Oak Ray Serene Garden

Het Oak Ray Serene Garden Hotel is een goed, kleinschalig middenklasse hotel op loopafstand van het centrum van Kandy.

Vanaf
€37 p.p.

Season Villa

Het Season Villa Hotel is een charmant en rustig gelegen middenklasse hotel met 10 kamers. Een ideale keuze tijdens uw rondreis door Sri Lanka.

Oak Ray Lake Resort

Het Oak Ray Lake Resort is een goed middenklasse hotel, gelegen aan het meer van Tissahamara. De ideale keuze voor een bezoek aan Yala National Park!

Vanaf
€39 p.p.

Palm Paradise Cabanas

Het Palm Paradise Cabanas is een sfeervol middenklasse hotel in Tangalle. Het resort bestaat uit villa's en cabana's, gelegen in een fraaie tropische tuin aan het strand.