Familiereis Sri Lanka en Malediven

Gezinsreizen

Familiereis Sri Lanka en Malediven

Heeft u altijd al een rondreis willen maken naar Sri Lanka en de Malediven met uw gezin? Boek dan een 15-daagse familiereis bij Original Asia. Wij bieden een avontuurlijke en gevarieerde rondreis door Sri Lanka aan, gecombineerd met een strandvakantie op de Malediven, die volledig aansluit bij uw wensen.

Een rondreis van Sri Lanka naar de Malediven

Bij ons boekt u geen kant-en-klare rondreis, maar stelt u zelf een rondreis naar Sri Lanka en de Malediven samen. Op veler verzoek hebben we deze reis samengesteld met verblijf in familiekamers, een rustig reistempo en een reisprogramma dat de perfecte mix vormt van natuur en cultuur. Zoals al onze rondreizen, is ook deze rondreis naar Sri Lanka en de Malediven geheel privé en tot in de puntjes voor u verzorgd. U reist door Sri Lanka per minibus met een eigen chauffeur/gids, u bezoekt de mooiste plekjes en bezienswaardigheden en de reis wordt afgesloten met een heerlijke strandvakantie op de Malediven. Het is daarmee de perfecte rondreis om tijdens de zomervakantie of meivakantie te beleven!

De perfecte combinatie tussen veel zien en heerlijk genieten

De rondreis door Sri Lanka en de Malediven begint met een nachtje in Negombo, waarna u het binnenland intrekt, naar de regio van de ‘Culturele Driehoek’. Een prachtige streek die vol staat met oude koningssteden, ruïnes en tempels. Onderweg bezoekt u een olifantenopvang en mag u de dieren voeren en zelfs helpen wassen. Daarnaast ziet u de grottempels van Dambulla en beklimt u de indrukwekkende Pidurangala Rock. Via de stad Kandy reist u door naar de theeplantages van Nuwara Eliya. Uiteraard ontbreekt, tijdens uw rondreis door Sri Lanka naar de Malediven, ook de bekende treinreis door de bergen, valleien en theevelden niet! In Zuid-Sri Lanka maakt u nog een jeepsafari door Yala National Park voor u verder naar de Malediven reist. Deze paradijselijke eilanden zijn dan ook een heerlijke bestemming om uw reis af te sluiten.

Bespreek met ons al uw wensen

Het verloop van de rondreis die u maakt op Sri Lanka en de Malediven, kunt u volledig zelf bepalen. Bovenstaande indeling is bedoeld als voorbeeld, om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Original Asia staat bekend om het volledig samenstellen van reizen op maat en dat is ook precies wat we voor u willen betekenen. Bespreek uw wensen met ons en wij sturen u een geheel vrijblijvende offerte op maat. Bij vragen of voor meer informatie, kunt u ook contact met ons opnemen. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)857 604 700 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele highlights van deze complete reis behoren onder meer:

 

  • Beklim de Pidurangala Rock
  • Olifanten wassen & voeren
  • De mooiste stranden van Sri Lanka
  • Ontdek Kandy
  • Per trein door de bergen
  • Op jeepsafari in Yala National Park
  • Het Fort van Galle

Programma

Dag 1 Welkom in Sri Lanka

Dag 2 De olifanten

Dag 3 Beklim Pidurangala

Dag 4 Grottempels & Specerijen

Dag 5 Ontdek Kandy

Dag 6 De Theevelden

Dag 7 Per trein

Dag 8 Op Jeepsafari

Dag 9 De zuidkust

Dag 10 Tangalle

Dag 11 Het fort van Galle

Dag 12 Naar de Malediven

Dag 13 -14Tropisch genieten

Dag 15 Weer naar huis

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Bij de grottempels van Dambulla"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk