Eilandentrip

De 14-dgs Eilandentrip is een prachtige rondreis langs de mooiste plekjes van het West-Maleisische schiereiland. Een kort bezoek aan Maleisië, ideaal voor strandliefhebbers en reizigers met wat minder tijd.

Uw reis start met een bezoek aan het historische Melaka. Ontdek het oude centrum en de gezellige Jonker Street. Vervolgens gaat de route door naar de bruisende wereldstad Kuala Lumpur. Een van de meest veelzijdige steden van Azië waar hoge wolkenkrabbers naast eeuwenoude pakhuizen staan. Beklim de Petronas Twin Towers en ga shoppen in de Bukit Bintang winkelstraat of Petaling Street in Chinatown. Vanuit Kuala Lumpur vliegt u naar Penang om de eilanden te verkennen. U bezoekt Penang met de prachtige oude stad Georgetown. De Eilandentrip eindigt op de stranden van Langkawi, een archipel van bijna 100 tropische eilandjes.

 

bekijk kaart

In 't kort

Tot de highlights van de reis behoren onder meer:

  • Overnachten in een historisch pand in Melaka
  • Ontdek het bruisende Kuala Lumpur
  • De vele eettentjes van Georgetown
  • De stranden en eilanden van Langkawi

Programma

Dag 1 Aankomst in Maleisië

Dag 2 Melaka

Dag 3 Naar KL

Dag 4 -5Kuala Lumpur

Dag 6 Naar Penang

Dag 7 -8Ontdek Penang

Dag 9 Naar Langkawi

Dag 10 -13Langkawi

Dag 14 Vertrekken of verlengen?

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De gezellige avondmarkt van Jonker Street is zeker een bezoekje waard!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk