Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Luxe rondreis door Vietnam.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€22

Gondola Hotel

Het Gondola Hotel is een uitstekend middenklasse hotel met een centrale ligging in Hanoi. Het hotel telt 40 kamers en suites die van alle gemakken zijn voorzien.

Vanaf
€34 p.p.

La Siesta Hotel

Het La Siesta Hotel in Hanoi is een uitstekend 4-sterren hotel dat 50 kamers suites telt. Een prima keuze voor een luxe verblijf in de hoofdstad!

Vanaf
€44 p.p.

Mai Chau Villas

Het mooiste aan Mai Chau Villas is haar ligging. U wordt omringd door de rijstvelden en bergen en de villa's kijken uit over dit adembenemende tafereel.

Les Ban de Hieu Ecolodge

De Les Ban de Hieu Ecolodge is een schitterend gelegen lodge in het Pu Luong natuurreservaat. De Les Ban de Hieu Ecolodge ligt tussen twee watervallen.

Vanaf
€14

Chez Loan Hotel

Het Chez Loan Hotel is een charmant familiehotelletje. Het telt slechts 12 kamers, biedt een prima service en is de ideale stek om Ninh Binh te verkennen!

Vanaf
€59 p.p.

Tam Coc Garden Resort

Het Tam Coc Garden Resort is een schitterend gelegen, kleinschalig boutique resort. Voor een onvergetelijk bezoek in stijl aan het fraaie Ninh Binh bent u hier dus aan het juiste adres!

V Spirit Cruise

De V Spirit Cruise is een fraaie cruise door Halong Bay. De cruisemaatschappij heeft drie nieuwe houten boten, allen in Vietnamese ‘Jonk’-stijl.

Treasure Junk

De Treasure Junk is een unieke boot in de Halong Archipel. Het is een fraaie boot in de typische Jonk-stijl die bij Halong Bay hoort.

Vanaf
€16 p.p.

Sapa Elegance Hotel

Het Sapa Elegance Hotel is een populair hotel, net buiten het centrum van Sapa. De prima service en fraaie kamers zorgen voor een perfect verblijf in Sapa!

Vanaf
€23 p.p.

Chau Long Hotel

Het Chau Long Hotel is een goed middenklasse hotel, gelegen in een bijzonder en karakteristiek rond gebouw. Dit sfeervolle hotel telt 65 kamers.

Vanaf
€14 p.p.

Serene Palace Hotel

Het Serene Palace Hotel in Hue is een uitstekend middenklasse hotel dat in 2013 werd geopend. Het telt 30 kamers in diverse types en door zijn gunstige ligging is het Serene Palace Hotel een van onze favorieten.

Vanaf
€25 p.p.

Eldora Hotel

Het Eldora Hotel is een van de nieuwste hotels in Hue. Het werd geopend in 2014. Het Eldora is een uitstekend 4-sterren hotel met een klassieke ambiance.

Vanaf
€22 p.p.

Thuy Duong 3 Hotel

Het Thuy Duong 3 Hotel is een goed middenklasse hotel dat centraal in Hoi An is gelegen, ideaal voor een bezoek aan deze fascinerende stad.

Vanaf
€28 p.p.

Vinh Hung Emerald Resort

Het Vinh Hung Emerald Resort is een nieuw viersterren resort. Het ligt fraai aan de oevers van de Thu Bon rivier, net buiten het centrum van Hoi An.

Vanaf
€17 p.p.

Sea and Sand Hotel

Het Sea and Sand Hotel is een leuk middenklasse hotel, nabij het Cua Dai strand in Hoi An. Het hotel telt 36 kamers, verspreid over vijf verdiepingen.

Vanaf
€55 p.p.

Sunrise Hoi An Beach Resort

Het Sunrise Hoi An Beach Resort is een groot, luxe vijsterren resort. Het resort ligt direct aan het strand en bestaat uit 222 stijlvol ingerichte kamers.

Vanaf
€20 p.p.

GK Central Hotel

Het GK Central Hotel is een uitstekend middenklasse hotel met 59 kamers en suites. Het hotel is prettig gelegen in het centrum van Ho Chi Minh City.

Vanaf
€42 p.p.

Harmony Hotel

Het Harmony Hotel is een goed 4-sterren hotel dat modern comfort combineert met klassieke stijl, een uitstekende service, fraaie kamers en gunstige ligging.

Mekong Eyes Cruise

De Mekong Eyes Cruise is een prachtige cruiseboot in traditionele stijl. Het is een houten rijstschuit van 39 meter lang en ze beschikt over 15 kajuiten.

Vanaf
€39 p.p.

Mango Bay Resort

Gelegen in een ruime tropische tuin aan een lang strand vindt u het Mango Bay Resort. Ondanks het grote terrein telt het fraaie resort slechts 40 kamers.

Vanaf
€66 p.p.

Famiana Resort

Gelegen aan een prachtig privéstrand en in een ruime tropische tuin vindt u het Famiana Resort. Een luxe viersterren hotel in modern Aziatische stijl.