Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor De ongerepte Oostkust.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€55 p.p.

Jetwing Sea Resort

Het Jetwing Sea Resort ligt aan het strand van Negombo en biedt haar gasten de perfecte mix van moderne elegantie en traditionele Srilankaanse gastvrijheid.

Vanaf
€35 p.p.

Hotel Sudu Araliya

Hotel Sudu Araliya is een goed middenklasse hotel met 104 kamers en suites. Het hotel is fraai gelegen aan de rand van het Parakrama reservoir.

Vanaf
€55 p.p.

Deer Park Resort

Het Deer Park Resort zelf telt 77 fraaie cottages, gelegen in de fraaie natuur rond het Giritale reservoir. De cottages zijn ruim en sfeervol ingericht.

Vanaf
€51 p.p.

Pidgeon Island Resort

Gelegen aan een prachtig verlaten strand in Nilaveli, net ten noorden van de stad Trincomalee, vindt u het Pidgeon Island Resort, een ideale keuze voor een strandvakantie aan de oostkust.

Vanaf
€80 p.p.

Nilaveli Beach Hotel

Het Nilaveli Beach Hotel is een 4-sterren hotel, rustig gelegen aan het witte strand van Nilaveli. Met 45 kamers en suites is het een vrij klein hotel.

Vanaf
€73 p.p.

Amethyst Resort

Het Amethyst Resort is luxe resort aan de zuidoostkust van Sri Lanka. Prachtige stranden, fraaie kamers en goede service zorgen voor een heerlijke vakantie.

Vanaf
€24 p.p.

Danish Villa

Op zoek naar een rustig gelegen, tropisch paradijsje? Dan raden we de Danish Villa aan! Genieten in alle rust aan een van de mooiste stranden van Sri Lanka!

Vanaf
€49 p.p.

Blue Wave Hotel

Het Blue Wave Hotel is een goed 4-sterren hotel in Arugambay. Het is een nieuw hotel dat is geopend in november 2015. Een ideale keuze voor een strandvakantie in stijl!

Vanaf
€48 p.p.

Lady Hill Hotel

Gelegen op de top van de hoogste heuvel van Galle ligt het Lady Hill Hotel. Dit charmante, hotelletje biedt haar gasten een prachtig uitzicht op de stad.

Vanaf
€66 p.p.

Hotel Jetwing Lighthouse

Het Hotel Jetwing Lighthouse is een schitterend hotel. Prachtig gelegen met uitzicht op de Indische Oceaan en vlakbij het historische V.OC. Fort van Galle.