Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Bali in Vogelvlucht.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€24 p.p.

Hotel Saren Indah

Verborgen achter het bekende Monkey Forest, net buiten het centrum van Ubud vindt u het Hotel Saren Indah. Dit kleinschalige middenklasse hotel is al jaren een van onze toppers in Ubud.

Vanaf
€47 p.p.

Santi Mandala Villa

Het Santi Mandala Villa is een luxe viersterren resort, gelegen in tropische tuin aan de oevers van de Tanaraga Giri rivier. Het telt 27 fraaie villa's.

Vanaf
€24 p.p.

Aneka Lovina Villas

Het Aneka Lovina Villas is een uitstekend middenklasse hotel, gelegen aan het strand van Lovina. Een ideale keuze voor uw rondreis door Bali!

Vanaf
€46 p.p.

The Lovina Bali

The Lovina Bali is een nieuw luxe resort, gelegen aan het strand met aan een zijde de oceaan en aan de andere zijde heuvels en bergen van Bedugul. Het hotel bestaat uit diverse suites en villa’s.

Vanaf
€22 p.p.

Sawah Indah Villa

Het Sawah Indah Villa is een prachtig boutique hotel dat ín het zo kenmerkende Balinese landschap ligt. Vanaf uw veranda geniet u hier van de schitterende rijstterrassen waar Sidemen bekend om staat.

Vanaf
€55 p.p.

Subak Tabola Villa

Het Subak Tabola Villa is een authentiek Balinees hotel, gelegen tussen de rijstterrassen van Sidemen. Het hotel ligt aan de voet van de Agung vulkaan en telt 11 villa's.

Vanaf
€29 p.p.

Parigata Resort

Het Parigata Resort is een leuk, kleinschalig middenklasse hotel. Het Parigata Resort telt 43 kamers en is gebouwd rond een fraai tropisch zwembad.

Vanaf
€64

Kejora Suites

Kies nu voor het Kejora Suites designhotel! Het trendy design, de gunstige ligging en de uitstekende service maken dit resort tot de ideale keuze in Sanur!