Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Bali Gezinsreis.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€35 p.p.

Hotel Peneeda View

Hotel Peneeda View is een traditioneel Balinees hotel aan het strand van Sanur. Het bestaat uit standaard kamers in laagbouw, villa’s en seaside kamers.

Vanaf
€45 p.p.

Mercure Resort Sanur

Het Mercure Resort Sanur is een rustig gelegen resort in Balinese stijl. De 186 superior en deluxe kamers liggen in laagbouw en Balinese cottages.

Vanaf
€32 p.p.

Alam Sari Keliki Resort

Het Alam Sari Keliki Resort is een goed middenklasse resort even buiten Ubud. Op deze fraaie locatie voelt u zich pas echt op Bali.

Vanaf
€47 p.p.

Santi Mandala Villa

Het Santi Mandala Villa is een luxe viersterren resort, gelegen in tropische tuin aan de oevers van de Tanaraga Giri rivier. Het telt 27 fraaie villa's.

Vanaf
€35 p.p.

Puri Lumbung Cottages

Het Puri Lumbung Cottages ontdekte een aantal lumbung tussen de rijstvelden en wist deze met kleine wijzigingen om te bouwen tot gerieflijke accommodatie.

Vanaf
€75 p.p.

Munduk Moding Plantation

Het Munduk Moding Plantation is een luxe en kleinschalig ecoresort. Dit unieke boutique hotel ligt in een koffieplantage in de bergen van Munduk.

Vanaf
€16 p.p.

Bali Taman Resort

Het Bali Taman Resort & Spa is een gezellig middenklasse hotel gelegen aan het bekende donkere strand van Lovina. Een gunstige prijs/kwaliteit-verhouding.

Vanaf
€46 p.p.

The Lovina Bali

The Lovina Bali is een nieuw luxe resort, gelegen aan het strand met aan een zijde de oceaan en aan de andere zijde heuvels en bergen van Bedugul. Het hotel bestaat uit diverse suites en villa’s.

Vanaf
€25 p.p.

Puri Wirata Resort

Puri Wirata Resort is fraai middenklasse hotel dat direct aan het strand ligt en over een eigen huisrif beschikt. Ideaal voor duikers en snorkelaars.

Vanaf
€27 p.p.

Arya Amed Resort

Het Arya Amed Resort is een goed middenklasse resort in typisch Balinese stijl. Het hotel is rustig gelegen en beschikt over superior en deluxe kamers.

Vanaf
€25 p.p.

Manta Dive Gili Air

Gelegen op het Gili Air, het kleinere zusje van Gili Trawangan, vindt u het Manta Dive Gili Air. Het is een uitstekende hotel met traditionele bungalows.

Vanaf
€64 p.p.

Villa Grasia Resort

Een van de mooiste eilanden van Indonesië is Gili Trawangan. Gelegen aan de noordkust van dit tropische paradijs vindt u het fraaie Villa Grasia Resort.

Vanaf
€39 p.p.

Hotel Adhi Jaya

Hotel Adhi Jaya is een uitstekend middenklasse hotel dat 75 kamers telt. Het hotel ligt gunstige nabij het strand, het centrum van Kuta en het vliegveld.

Vanaf
€58 p.p.

Holiday Inn Baruna Beach

Het Holiday Inn Baruna Beach Resort is een uitstekend luxe resort gelegen aan het strand van Tuban, in het zuiden van de Kuta-regio.