Bali Gezinsreis

Gezinsreizen

Bent u op zoek naar een unieke gezinsreis naar Bali, waar u ook met uw kinderen heen kunt? Boek dan uw reis met Original Asia. Onze gezinsreis naar Bali is perfect voor het hele gezin. De afstanden zijn niet te groot, de hotels zijn erg goed en het is natuurlijk een schitterend eiland met een enorme variatie aan natuur, cultuur en stranden. Een reis waarbij u profiteert van een rustig tempo en geweldige excursies voor jong en oud. Onze 20-daagse reis naar Bali is dé gezinsreis om samen met uw kinderen te beleven!

Contact opnemen Bel +31(0)85 760 47 00

Hoe ziet een gezinsreis naar Bali met uw kinderen eruit?

De reis start met een paar dagen acclimatiseren aan het strand van Sanur. Hierna reist u samen met uw kinderen verder naar Ubud en vanuit Ubud gaat de route door Bali verder naar Munduk. Onderweg heeft u een eigen gids tot uw beschikking en bezoekt u op uw eigen tempo de vele bezienswaardigheden die u tegenkomt. Vanuit de rijstvelden van Munduk gaat u naar Lovina om dolfijnen in het wild te spotten. Vanuit hier gaat de reis door naar Amed, waar u vanaf het strand prachtig kunt snorkelen dankzij de kalme zee. Vanuit het oosten van Bali gaat de gezinsreis verder door over te steken naar de paradijselijke Gili-eilanden. Hier kunt u heerlijk genieten van de mooiste stranden van Indonesië! Tegen het einde van de reis hebben we twee dagen in Tuban gepland. Hier bent u in de buurt van het vliegveld, maar het biedt ook de gelegenheid om nog wat te shoppen voor de laatste souvenirs!

Een gezinsreis naar Bali op maat

Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Mocht u nog kleine aanpassingen willen doen aan de gezinsreis naar Bali, dan is dat geen enkel probleem. Laat het ons weten en wij stellen graag uw droomreis samen en sturen u de vrijblijvende offerte toe. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wenst te ontvangen, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)857 604 700 of stuur een e-mail naar info@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele highlights van deze gezinsreis behoren onder meer:

  • Verblijf gebaseerd op familiekamers
  • Reizen in een rustig tempo
  • Tropisch genieten op de Gili Eilanden
  • De prachtige Tanah Lot Tempel
  • Een barong-dansvoorstelling
  • De rijstvelden & plantages van Munduk
  • Dolfijnen spotten in Lovina
  • Snorkelen in Amed

Programma

Dag 1 Aankomst op Bali

Dag 2 -3Aan het strand

Dag 4 Tempels & Dansen

Dag 5 -7Genieten in Ubud

Dag 8 Apen & Rijstvelden

Dag 9 Relaxen in Munduk

Dag 10 De warmwaterbronnen

Dag 11 Dolfijnen spotten

Dag 12 De vulkaan en het paleis

Dag 13 -14Snorkelen in Amed

Dag 15 De boot naar de Gili's

Dag 16 -17Gili Air of Trawangan?

Dag 18 Terug naar Bali

Dag 19 Tuban

Dag 20 Vertrek uit Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Genieten aan de paradijselijke stranden van de bekende Gili Eilanden!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk