Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Bali Adventure.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€25 p.p.

Hotel Puri Bambu

Hotel Puri Bambu is een elegant middenklasse hotel. Het hotel is vormgegeven in typisch Balinese stijl en telt 45 kamers en 3 suites. U bevindt zich hier op enkele minuten lopen van het strand van Jimbaran.

Vanaf
€39 p.p.

La Joya

Gelegen op een rots boven een van de mooiste stranden van Bali vindt u het La Joya Villa’s en Bungalows. Een fraai en zeer rustig gelegen boutique hotel.

Vanaf
€24 p.p.

Hotel Saren Indah

Verborgen achter het bekende Monkey Forest, net buiten het centrum van Ubud vindt u het Hotel Saren Indah. Dit kleinschalige middenklasse hotel is al jaren een van onze toppers in Ubud.

Vanaf
€47 p.p.

Santi Mandala Villa

Het Santi Mandala Villa is een luxe viersterren resort, gelegen in tropische tuin aan de oevers van de Tanaraga Giri rivier. Het telt 27 fraaie villa's.

Vanaf
€25 p.p.

Puri Wirata Resort

Puri Wirata Resort is fraai middenklasse hotel dat direct aan het strand ligt en over een eigen huisrif beschikt. Ideaal voor duikers en snorkelaars.

Vanaf
€35 p.p.

Oceanview Tulamben Resort

Het Oceanview Tulamben Resort is een luxueus designresort met 9 fraaie cottages. De cottages liggen in een mooie tropische tuin met uitzicht op zee.

Vanaf
€24 p.p.

Aneka Lovina Villas

Het Aneka Lovina Villas is een uitstekend middenklasse hotel, gelegen aan het strand van Lovina. Een ideale keuze voor uw rondreis door Bali!

Vanaf
€46 p.p.

The Lovina Bali

The Lovina Bali is een nieuw luxe resort, gelegen aan het strand met aan een zijde de oceaan en aan de andere zijde heuvels en bergen van Bedugul. Het hotel bestaat uit diverse suites en villa’s.

Vanaf
€62 p.p.

Sang Giri Tented Mountain Resort

Het Sang Giri Tented Mountain Resort is een uniek resort in Jatiluwih. Het resort bestaat uit 8 luxe ingerichte tenten met terras en eigen badkamer.

Vanaf
€30 p.p.

Bali Agung Village

Het Bali Agung Village is een uitstekend middenklasse hotel in Seminyak, het noorden van de Kuta-regio. Het hotel is ontworpen als een Balinees dorpje.

Vanaf
€58 p.p.

Holiday Inn Baruna Beach

Het Holiday Inn Baruna Beach Resort is een uitstekend luxe resort gelegen aan het strand van Tuban, in het zuiden van de Kuta-regio.