Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Hanoi

An Nam Legend Hotel

Het An Nam Legend Hotel is een prima middenklasse hotel met een gunstige ligging in het oude centrum van Hanoi. Het hotel bestaat uit 60 kamers.

MK Premier Boutique Hotel

Het MK Premier Boutique Hotel is een uitstekend middenklasse hotel dat de traditionele cultuur van Noord-Vietnam combineert met modern design en comfort.

Vanaf
€17 p.p.

Aranya Hotel

Het Aranya Hotel in Hanoi is een uitstekend hotel in boutique stijl. Dit charmante hotel telt 38 zeer smaakvol ingerichte kamers in diverse types.

Vanaf
€22 p.p.

May de Ville Old Quarter Hotel

Het May de Ville Old Quarter Hotel is een prima middenklasse hotel met 50 smaakvol ingerichte kamers. Het hotel ligt centraal in Hanoi.

Vanaf
€22

Gondola Hotel

Het Gondola Hotel is een uitstekend middenklasse hotel met een centrale ligging in Hanoi. Het hotel telt 40 kamers en suites die van alle gemakken zijn voorzien.

Vanaf
€24 p.p.

Golden Rice Hotel

Het Golden Rice Hotel is een uitstekend middenklasse hotel met comfortabele kamers en een centrale ligging in Hanoi.

Vanaf
€25 p.p.

Le Foyer Hotel

Zoekt u een kleinschalig hotel voor een bezoek aan Hanoi, dan is het Le Foyer Hotel een uitstekende keuze. Dit charmante hotel telt slechts 30 kamers.

Vanaf
€34 p.p.

Hanoi Pearl Hotel

Het Hanoi Pearl Hotel is een luxe hotel centraal gelegen. Het hotel beschikt over 70 sfeervol ingerichte kamers en suites en biedt een uitstekende service.

Vanaf
€34 p.p.

La Siesta Hotel

Het La Siesta Hotel in Hanoi is een uitstekend 4-sterren hotel dat 50 kamers suites telt. Een prima keuze voor een luxe verblijf in de hoofdstad!