Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Krabi

Vanaf
€23 p.p.

Krabi Cha-Da Resort

Het Krabi Cha-Da Resort is een prima middenklasse hotel in Krabi. Het ligt tegen een heuvel en kijkt uit over zee. Dit middelgrote hotel telt 83 kamers.

Vanaf
€26 p.p.

Railay Princess Resort

Het Railay Princess Resort ligt aan Railay Beach en biedt een prachtig uitzicht op zee, de wuivende palmen en krijtrotsen die Railay omringen.

Vanaf
€33 p.p.

Pakasai Resort

Het Pakasai Resort is een charmant 4- sterren hotel, gelegen nabij Ao Nang Beach. Het hotel bestaat uit 104 suites en cottages, verspreid door een tropische tuin.

Vanaf
€35 p.p.

Wareerak Hotsprings Retreat

Het Wareerak Hotsprings Retreat is een fraaie ecolodge die is gebouwd rond een warmwaterbron. Kom helemaal tot rust in de natuur!

Vanaf
€37 p.p.

Railay Bay Resort

Het Railay Bay Resort is een prima 4-sterren hotel, gelegen aan het westelijke strand van Railay Beach. Het hotel bestaat uit 130 kamers en cottages.

Vanaf
€39 p.p.

Anyavee Tubkaek Beach Resort

Het Anyavee Tubkaek Beach Resort is een fraai en rustig gelegen 4-sterren resort. Een heerlijke strandvakantie aan de witte stranden van Tubkaak Beach wacht hier op u!

Vanaf
€49 p.p.

Railay Village Resort

Het Railay Village Resort is een fraai boutique hotel, gelegen aan de westzijde van Railay Beach. Dit strand is omringd door steile krijtrotsen en is alleen per longtailboot te bereiken.

Vanaf
€75 p.p.

Centara Grand Beach Resort Krabi

Het Centara Grand Beach Resort Krabi is een prachtig 5-sterren resort, gelegen in een privébaai tussen Ao Nang en Railay Beach.

Vanaf
€160 p.p.

Rayavadee Resort

Het Rayavadee Resort is een schitterend 5-sterren resort, gelegen op de Phranang Peninsula, aan de rand van het Krabi Marine National Park.