Hotels Kanchanaburi

Apple Retreat

Het Apple Guesthouse and Retreat is een kleinschalig familiehotel, vlakbij de bekende River Kwai Bridge.

Vanaf
€19 p.p.

Good Times Resort

Het Good Times Resort is een goed middenklasse hotel in Kanchaburi, fraai gelegen aan de rivier en niet ver van de bekende Bridge over River Kwai.

Vanaf
€22 p.p.

Amphawa Na Non Hotel

Het Amphawa Na Non Hotel is fraai gelegen, centraal aan de bekende drijvende markt van Amphawa. Ideaal voor een bezoek aan deze pittoreske regio!

Vanaf
€32 p.p.

U Inchantree Kanchanaburi

Het U Inchantree Kanchaburi is een goed middenklasse hotel gelegen aan de oever van de Kwai Yai rivier, niet ver van de 'Bridge over River Kwai'.

Vanaf
€32 p.p.

River Kwai Resotel

Het River Kwai Resotel is een fraai luxe resort, gelegen op de oever van de River Kwai.

Vanaf
€45 p.p.

River Kwai Jungle Rafts

Het River Kwai Jungle Rafts biedt u een uniek verblijf in drijvende bungalows op de Noi Kwai rivier, omringd door de jungle en groene heuvels.

Vanaf
€45 p.p.

Hintok River Camp

Het Hintok River Camp is een luxe tentenkamp dat al vele prijzen won. Het is prachtig gelegen in de natuur van Kanchanaburi, aan de Kwai Noi rivier.

Vanaf
€55 p.p.

Dheva Mantra Resort

Het Dheva Mantra Resort is een van de meest luxe resort in Kanchanaburi. Dit resort doet koloniale ambiance herleven met de typische bouwstijl uit die tijd.

Vanaf
€69 p.p.

Floathouse River Kwai

Het Floathouse River Kwai Resort is een elegant resort met drijvende villa's. Voor een luxe verblijf in Kanchanaburi kiest u voor dit prachtige hotel!