Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Chiang Rai

Huai Khum Resort

Het Huai Khum Resort biedt een prachtig verblijf in de natuur van de befaamde Gouden Driehoek. Het hotel ligt fraai aan de oevers van de Kok rivier.

Vanaf
€22 p.p.

Hotel Laluna Chiang Rai

Hotel Laluna Chiang Rai is een gezellig middenklasse hotel dat bestaat uit bungalows gelegen in een tropische tuin. De bungalows liggen rond het zwembad

Vanaf
€32 p.p.

Lanjia Lodge

De Lanjia Lodge is een fraaie ecolodge, gebouwd in de lokale Hmong-stijl. Het woord Lanjia betekent 'vredig' in het Hmong-dialect en dat beschrijft precies de prachtige ligging van de lodge.

Vanaf
€42 p.p.

The Legend Chiang Rai

The Legend Chiang Rai is een fraai boutique hotel bestaande uit 78 studio's en villa's en is gebouwd in de Lanna-stijl met veel Noord-Thaise details.

Vanaf
€44 p.p.

Dusit Island Resort

Het Dusit Island Resort dankt zijn naam aan de ligging op een eilandje in de Mae Kok Rivier die door Chiang Rai stroomt. Een prima keuze voor Chiang Rai!

Vanaf
€48 p.p.

Imperial River House

Het Imperial River House is een mooi luxe resort in boutique stijl, gelegen aan de oevers van de Kok Rivier die door Chiang Rai stroomt.

Vanaf
€62 p.p.

Le Meridien Chiang Rai

Het Le Meridien Chiang Rai Resort is een prachtig 5-sterren hotel, gelegen aan de oevers van de Mae Kok Rivier, centraal in Chiang Rai.

Vanaf
€425 p.p.

Four Seasons Tented Camp

Met het Four Seasons Tented Camp is een schitterend tentenkamp dat herinneringen oproept aan de 19e eeuw, de tijd van luxe reizen en cruises.

Vanaf
€495 p.p.

Anantara Golden Triangle

Het Anantara Golden Triangle is een schitterend 5-sterren resort, gelegen op het drielandenpunt van Thailand, Myanmar en Laos.