Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Bangkok

Mekhala Cruise

De Mekhala Cruise neemt u mee terug naar lang vervlogen tijden. Deze luxe cruise vaart van Bangkok naar Ayutthaya over Chao Praya Rivier.

Vanaf
€18 p.p.

W22 By Burasari

Het W22 By Burasari Bangkok Hotel is een fraai opgezet 3-sterren hotel, gunstig gelegen in het hart van Chinatown.

Vanaf
€24 p.p.

Travelodge Sukhumvit 11

De Travelodge Sukhumvit 11 is een goed 4-sterren hotel in de levendige Sukhumvit buurt, ideaal voor een bezoek aan het bruisende Bangkok.

Vanaf
€38 p.p.

Shanghai Mansion

De Shanghai Mansion is een boutique hotel gelegen in het historische hart van Chinatown. Een bijzonder hotel in een van de mooiste wijken van Bangkok!

Vanaf
€39 p.p.

Eleven Hotel Bangkok

Het Eleven Hotel Bangkok is een stijlvol 4-sterren hotel, gunstig gelegen in het hart van Bangkok, vlakbij de Sukhumvit Road.

Vanaf
€40 p.p.

Aira Hotel Bangkok

Het Aira Hotel Bangkok is een nieuw 4-sterren hotel met een gunstige ligging nabij de bekende Sukhumvit Road. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Bangkok!

Vanaf
€45 p.p.

Siam Heritage Hotel

Het Siam Heritage Hotel is een stijlvol boutique hotel in traditioneel Thais design, met 73 kamers en suites. Dit is genieten van Bangkok zoals het hoort!

Vanaf
€45 p.p.

Maitria Hotel Sukhumvit 18

Het Maitria Hotel Sukhumvit 18 is een goed 4-sterren hotel met een centrale ligging aan de bekende Sukhumvit Road. Ideaal voor een bezoek aan Bangkok!

Vanaf
€65 p.p.

Chatrium Riverside Hotel

Het Chatrium Riverside Hotel heeft een fraaie ligging aan de Chau Praya rivier, een prima service en luxe suites. Ideaal voor een luxe gezinsreis door Thailand!