Hotels Bangkok

Mekhala Cruise

De Mekhala Cruise neemt u mee terug naar lang vervlogen tijden. Deze luxe cruise vaart van Bangkok naar Ayutthaya over Chao Praya Rivier.

Vanaf
€17 p.p.

Royal Rattanakosin Hotel

Het Royal Rattanakosin Hotel is een centraal gelegen middenklasse hotel. U bevindt zich hier vlakbij enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden en winkelcentra.

Vanaf
€22 p.p.

Salil Sukhumvit Soi 11

Hotel Salil Sukhumvit Soi 11 is een uitstekend 3-sterren hotel met een centrale ligging in Bangkok. Het hotel is middelgroot met 84 sfeervol ingerichte kamers en suites.

Vanaf
€31 p.p.

Furama Silom

Het Furama Silom Hotel is een uitstekend 4-sterren hotel in het hart van Bangkok. Een prima keuze om de stad te verkennen!

Vanaf
€33 p.p.

Pinnacle Lumpinee Park

Het Pinnacle Lumpinee Park Hotel is een uitstekende keuze voor een centraal gelegen middenklasse hotel in Bangkok.

Vanaf
€38 p.p.

Shanghai Mansion

De Shanghai Mansion is een boutique hotel gelegen in het historische hart van Chinatown. Een bijzonder hotel in een van de mooiste wijken van Bangkok!

Vanaf
€39 p.p.

Aetas Lumpini

Het Aetas Lumpini Hotel is een uitstekend luxe hotel met een gunstige ligging, uitstekende service en fraaie kamers. Kortom, de ideale keuze voor uw bezoek aan Bangkok!

Vanaf
€45 p.p.

Siam Heritage Hotel

Het Siam Heritage Hotel is een stijlvol boutique hotel in traditioneel Thais design, met 73 kamers en suites. Dit is genieten van Bangkok zoals het hoort!

Vanaf
€45 p.p.

Maitria Hotel Sukhumvit 18

Het Maitria Hotel Sukhumvit 18 is een goed 4-sterren hotel met een centrale ligging aan de bekende Sukhumvit Road. Ideaal voor een bezoek aan Bangkok!