Hotels Nuwara Eliya

Ceylon Tea Trails

Het Ceylon Tea Trails is een boutique hotel met een bijzondere historie, u verblijft in een villa van de voormalige theeplantagehouder!

Vanaf
€32 p.p.

Avian Breeze Hotel

Het Avian Breeze Hotel is een eenvoudig maar charmant hotelletje. Het leuke van dit hotel is dat het meer doet denken aan een privévilla dan aan een hotel.

Vanaf
€35 p.p.

Glenfall Reach Hotel

Het Glenfall Reach Hotel is een fraai middenklasse hotel gebouwd in typisch Engels-koloniale stijl. Het hotel ligt centraal in Nuwara Eliya.

Vanaf
€35 p.p.

Heaven Seven Hotel

Het Heaven Seven Hotel is een prima middenklasse hotel, gelegen aan de rand van Nuwara Eliya en gebouwd in de typische Engels-koloniale stijl.

Vanaf
€37 p.p.

Season Villa

Het Season Villa Hotel is een charmant en rustig gelegen middenklasse hotel met 10 kamers. Een ideale keuze tijdens uw rondreis door Sri Lanka.

Vanaf
€49 p.p.

Ripon Grand Hill Hotel

Het Ripon Grand Hill Hotel is een stijlvol en modern 4-sterren hotel in Nuwara Eliya. De ideale keuze voor een comfortabel verblijf in Centraal-Sri Lanka!

Vanaf
€52 p.p.

Cocoon Hills

Het Cocoon Hills is een luxe villa in Engels-koloniale Tudor-stijl, fraai gelegen in de heuvels en theevelden. De villa is klein en telt slechts 6 kamers.

Vanaf
€59 p.p.

Araliya Green Hills

Het Araliya Green Hills Hotel is een fraai gelegen 4-sterren hotel met ruime kamers gelegen in laagbouw in koloniale stijl en een vriendelijke service.

Vanaf
€64 p.p.

Jetwing St Andrews Hotel

Het Jetwing St Andrews Hotel is een hotel in Engels-koloniale stijl. Het hotel is een oud country house dat u doet terug denken aan vervlogen tijden.