Hotels Kandy

Kandyan Manor Homestay

De Kandyan Manor Homestay is fraaie middenklasse boutique hotel, gelegen in de natuur, buiten het drukke centrum van de stad Kandy.

Vanaf
€19 p.p.

Cafe Aroma Inn

Het Cafe Aroma Inn is een gezellig guesthouse in Kandy. In tegenstelling tot de meeste hotels bevindt u zich hier echt midden in het centrum.

Vanaf
€22 p.p.

Thotupola Residence

Het Thotupola Residence is een klein guesthouse, vijf kilometer buiten de stad Kandy en gelegen aan de Mahaweli rivier.

Vanaf
€30 p.p.

Devon Hotel

Het Devon Hotel is een goed middenklasse hotel aan de rand van Kandy. Het hotel telt 27 kamers en heeft een gunstige ligging net buiten het centrum.

Vanaf
€34 p.p.

Hotel The Mansion

Hotel The Mansion is een eenvoudig middenklasse hotel, gelegen in een prachtige koloniale villa. Deze villa werd gebouwd in 1920 en kent een rijke historie.

Vanaf
€35 p.p.

Swiss Residence Hotel

Het Swiss Residence Hotel ligt op een steile heuvel aan de rand van Kandy en is een prima, middenklasse keuze voor een bezoek aan Kandy.

Vanaf
€36 p.p.

Topaz Hotel

Het Topaz Hotel in Kandy is een populair middenklasse hotel dat net buiten de stad, op de berg Anniewatte ligt. Het hotel telt 75 modern ingerichte kamers.

Vanaf
€45 p.p.

Oak Ray Serene Garden

Het Oak Ray Serene Garden Hotel is een goed, kleinschalig middenklasse hotel op loopafstand van het centrum van Kandy.

Vanaf
€45 p.p.

Senani Hotel

Het Senani Hotel is een klein hotel, gelegen in de heuvels van Kandy. Het Senani Hotel telt 34 kamers uitzicht op de stad of de groene heuvels.