Hotels Dambulla

Sigiriya Hideout

Het Sigiriya Hideout is een charmant middenklasse hotel, fraaie gelegen aan de rand van de rijstvelden. Het mooiste hier zijn de treehouses!

Vanaf
€26 p.p.

Thidas Arana Polonnaruwa

Het Thidas Arana Polonnaruwa is een prima middenklasse hotel met een prachtige ligging naast de rijstvelden en omringd door palmbomen.

Vanaf
€30 p.p.

Back of Beyond Dehigahaela

Het Back of Beyond Dehigahaela is ware ecolodge met spectaculaire verblijven. U verblijft hier in fraaie boomhutten en boulder cottages.

Vanaf
€30 p.p.

Cassandra Culture Resort

Het Cassandra Culture Resort is een uitstekend middenklasse hotel met een centrale ligging in de Culturele Driehoek van Sri Lanka. 

Vanaf
€30 p.p.

Jungle Hut Resort Sigiriya

Het Jungle Hut Resort Sigiriya is precies wat de naam aangeeft: mooie jungle-hutten verscholen in het groen.

Vanaf
€32 p.p.

Elephas Sigiriya

Het Elephas Sigiriya is een nieuw en fraai ingericht resort. Het is centraal gelegen, dus ideaal voor een bezoek aan de Culturele Driehoek.

Vanaf
€32 p.p.

Saunter Paradise Hotel

Het Saunter Paradise Hotel is een charmant en ruim opgezet middenklasse hotel. Het telt 45 kamers, gelegen in bungalows verspreid door de tropische tuin.

Vanaf
€33 p.p.

Hotel Kassapa Lions Rock

Een prima middenklasse hotel met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!

Vanaf
€34 p.p.

Vaana Resort

Het Vaana Resort is een uitstekend middenklasse hotels met zeer goede recensies. De gunstige ligging, fraaie kamers en vriendelijke service maken dit hotel tot een favoriet van velen!