Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Dambulla

Vanaf
€26 p.p.

Thidas Arana Polonnaruwa

Het Thidas Arana Polonnaruwa is een prima middenklasse hotel met een prachtige ligging naast de rijstvelden en omringd door palmbomen.

Vanaf
€30 p.p.

Back of Beyond Dehigahaela

Het Back of Beyond Dehigahaela is ware ecolodge met spectaculaire verblijven. U verblijft hier in fraaie boomhutten en boulder cottages.

Vanaf
€32 p.p.

Elephas Sigiriya

Het Elephas Sigiriya is een nieuw en fraai ingericht resort. Het is centraal gelegen, dus ideaal voor een bezoek aan de Culturele Driehoek.

Vanaf
€32 p.p.

Saunter Paradise Hotel

Het Saunter Paradise Hotel is een charmant en ruim opgezet middenklasse hotel. Het telt 45 kamers, gelegen in bungalows verspreid door de tropische tuin.

Vanaf
€33 p.p.

Hotel Kassapa Lions Rock

Hotel Kassapa Lions Rock is vernoemd naar koning Kassapa die het beroemde rotspaleis van Sigiriya liet bouwen. Het telt 31 ruime chalets in een mooie tuin.

Vanaf
€34 p.p.

Vaana Resort

Het Vaana Resort is een uitstekend middenklasse hotels met zeer goede recensies. De gunstige ligging, fraaie kamers en vriendelijke service maken dit hotel tot een favoriet van velen! 

Vanaf
€35 p.p.

Oak Ray Elephant Lake

Het Oak Ray Elephant Lake Hotel is een uitstekend 4-sterren resort. Het is rustig gelegen in de natuur en van alle gemakken voorzien.

Vanaf
€49 p.p.

The Other Corner

The Other Corner is een mooie ecolodge in de natuur van Habarana, gelegen in de culturele driehoek van Sri Lanka. Ideaal voor natuurliefhebbers!

Vanaf
€53 p.p.

Hotel Sigiriya

Hotel Sigiriya is een fraai viersterren hotel. Dit fraaie hotel ligt een mooie tropische tuin en kijkt uit op de beroemde Lion’s Rock van Sigiriya.