Hotels Colombo

Vanaf
€40 p.p.

Mirage Colombo

Het Mirage Colombo is een nieuw viersterren hotel met stijlvol ingerichte kamers, vriendelijke service en uitgebreide faciliteiten. Niet voor niets vinden het Mirage Colombo een aangename aanvulling op ons aanbod in Colombo.

Vanaf
€50 p.p.

Villa Talangama

Villa Talangama is een luxe boutique villa. Ze ligt in de natuur, net buiten Colombo en telt slechts 3 kamers in minimalistische stijl.

Vanaf
€55 p.p.

La Villa Sanctuary

La Villa Sanctuary ligt net buiten de drukte van Colombo maar het lijkt wel een andere wereld. Deze unieke villa ligt naast een prachtig vogelreservaat.

Vanaf
€56 p.p.

Tamarind Tree Hotel

Het Tamarind Tree Hotel is een middenklasse hotel vlakbij het internationale vliegveld. Het hotel beschikt over 61 standaard kamers en bungalows.

Vanaf
€59 p.p.

OZO Colombo

Het OZO Colombo Hotel is een uitstekend 4-sterren hotel, gelegen aan de kust.  Het is een hotel dat modern comfort combineert met de typisch Sri Lankaanse gastvrijheid.

Vanaf
€72 p.p.

Kingsbury Hotel

Het Kingsbury Hotel in Colombo is een luxe en centraal gelegen 5-sterren hotel. Het ideale hotel voor een luxe verblijf in Colombo.

Vanaf
€74 p.p.

Ramada Hotel Colombo

Het Ramada Hotel Colombo is een prima 4-sterren city-hotel. Het hotel beschikt over 94 kamers en is een ideale basis voor een verblijf in Colombo.

Vanaf
€82 p.p.

Cinnamon Grand Hotel

Het Cinnamon Grand Hotel is een modern, 5-sterren cityhotel. Het hotel telt 501 kamers en suites en is centraal gelegen in Colombo.

Vanaf
€89 p.p.

Galle Face Hotel

Genieten in koloniale stijl en grandeur. Het Galle Face Hotel is een historisch hotel gelegen aan zee. Dit klassieke hotel won al vele prijzen.