Hotels Penang

Neo+ Hotel Penang

Het Neo+ Hotel Penang is een goed middenklasse hotel met een centrale ligging in de stad Georgetown op het eiland Penang.

Vanaf
€28 p.p.

Armenian Street Heritage Hotel

Gelegen in het culturele hart van Georgetown, dat door Unesco is uitgeroepen door werelderfgoed, vindt u het Armenian Street Heritage Hotel.

Vanaf
€34 p.p.

Bayview Hotel Georgetown

Het Bayview Hotel Georgetown ligt op een gunstige locatie in het hart van Georgetown, ideaal voor een bezoek aan deze historische stad.

Vanaf
€36 p.p.

Rainbow Paradise Beach Resort

Het Rainbow Paradise Beach Resort is een goed middenklasse hotel aan het strand van Tanjung Bungah. Het hotel telt 315 kamers en suites.

Vanaf
€38 p.p.

Flamingo by the Beach Resort

Het Flamingo by the Beach Resort is een fraai en modern 4-sterren hotel met 280 kamers en suites, gelegen aan het strand van Tanjong Bungah.

Vanaf
€44 p.p.

Noordin Mews Heritage Hotel

Het Noordin Mews Heritage Hotel is een schitterend boutique hotel in de traditionele stijl uit de jaren twintig. Het hotel is gebouwd rond een binnenplaats met zwembad en het telt slechts 16 sfeervol ingerichte kamers.

Vanaf
€64 p.p.

Muntri Mews Hotel

Het Muntri Mews Hotel is een stijlvol boutique hotel in het culturele centrum van Georgetown. Het hotel ligt in een klassiek gebouw in Muntri Street.

Vanaf
€89 p.p.

The Blue Mansion

De Cheong Fatt Tze Villa wordt ook wel The Blue Mansion genoemd. Dit klassieke boutique hotel ligt in een typisch Chinese villa die dateert uit de negentiende eeuw.