Natuurlijk Maleisië!

Maleisië

Tijdens een vakantie naar Maleisië ontdekt u dit bijzondere, diverse land op een unieke manier. Original Asia organiseert verschillende reizen door Maleisië waarbij u de mooiste plekken ontdekt en de leukste tripjes maakt. Kies bijvoorbeeld voor een eilandentrip of een gezellige familiereis. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een onvergetelijke vakantie naar Maleisië.

Ga op vakantie naar Maleisië en ontdek de mooiste plekken van dit land

Maleisië bestaat uit het West-Maleisisch Schiereiland en Borneo. Het West-Maleisisch Schiereiland, ook wel het Peninsula genoemd, ligt onder Thailand en boven Singapore. Van de in totaal 29 miljoen inwoners leven er maar liefst 23 miljoen in West-Maleisië. Hier ligt de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur en u vindt er talloze highlights. Denk hierbij aan de theevelden van de Cameron Highlands, de nationale parken Belum en Taman Negara en schitterende historische steden, waaronder Melaka en Georgetown. Voor de perfecte strandbestemming kiest u een van de tropische eilanden Tioman, Langkawi, Penang of Pangkor. Borneo daarentegen is dunbevolkt en grotendeels bedekt met tropisch regenwoud. Het is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en sportieve en avontuurlijke reizigers. U kunt het regenwoud intrekken op zoek naar orang-oetans, overnachten in een traditioneel longhouse, Mount Kinabalu (4095 meter hoog) beklimmen, de grotten van Mulu verkennen of snorkelen en tropisch genieten op een van de ongerepte eilandjes. Kortom, er is genoeg te ontdekken wanneer u kiest voor een vakantie naar Maleisië!

Boek uw vakantie direct

Boek een vakantie naar Maleisië bij Original Asia! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen samen met u een reis op maat samen. Of u nu met uw gezin op vakantie wilt of voor een huwelijksreis naar Maleisië gaat, wij helpen u verder. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 760 47 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar reizen@originalasia.nl of het contactformulier in te vullen.

Landinformatie | Praktische informatie

Rondreizen door Maleisië

Hieronder vindt u onze mooiste voorbeeldreizen door Maleisië. Zoekt u net wat anders of wilt u iets wijzigen? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!

Maleisië overzicht

Inspiratie

De mooiste reizen worden een succes door dat ene leuke hotelletje, die bijzondere excursie of dat perfecte restaurant. Bij Original Asia weten we dat als geen ander. Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op!

Geïnspireerd geraakt?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl