Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Senggigi

Aruna Senggigi Resort

Het Aruna Senggigi Resort is een goed middenklasse hotel vlakbij het strand van Senggigi.

Vanaf
€24 p.p.

Puri Saron Senggigi Hotel

Het Puri Saron Senggigi Hotel is goed middenklasse hotel met 48 kamers en een ideale combinatie van traditionele gastvrijheid en moderne accommodatie.

Vanaf
€34 p.p.

Holiday Resort Lombok

Het Holiday Resort Lombok is een uitstekend middenklasse hotel, rustig gelegen aan het strand, net buiten Senggigi. De kamers liggen in chalets in een fraaie, tropische tuin.

Vanaf
€35 p.p.

Living Asia Resort

Het Living Asia Resort is een prachtig resort, gelegen aan de westkust en uitkijkend op de Agung vulkaan op Bali. Het resort telt 66 luxe suites en villa’s.

Vanaf
€35 p.p.

Puri Mas Beach Resort

Het Puri Mas Beach Resort is gebouwd in lokale stijl en in de vorm van een traditioneel Indonesisch dorp met veel Balinese invloeden en authentieke details.

Vanaf
€52 p.p.

Sheraton Senggigi Beach Resort

Het Sheraton Senggigi Beach Resort is een luxe resort aan het strand van Senggigi. Het is een vrij grootschalig hotel met kamers in diverse types.

Vanaf
€55 p.p.

Qunci Villa Hotel

Het Qunci Villa Hotel is een zeer populair luxe hotel net buiten Senggigi. Dit prachtige boutique hotel bestaat uit laagbouw en villa's.

Vanaf
€60 p.p.

Jeeva Klui Resort

Gelegen aan een prachtig privéstrand vindt u het Jeeva Klui Resort, een luxe boutique resort. Dit prachtige resort is gebouwd in de lokale Sasak-stijl.

Vanaf
€63 p.p.

The Chandi

The Chandi Boutique Resort is een rustig gelegen luxe resort in boutique stijl. Het resort ligt direct aan het strand, in een oude kokosplantage.