Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Gili Eilanden

Vanaf
€23 p.p.

Oceans 5 Dive Resort

Het Oceans 5 Dive Resort ligt op Gili Air en is een prima middenklasse hotel met bungalows in Sasak-stijl. Tevens beschikt het hotel over een goede duikschool en een fraai huisrif.

Vanaf
€24 p.p.

Villa Karang

Het Villa Karang is een leuk middenklasse hotel op Gili Air. Het hotel ligt aan de zuidkant van het eiland en beschikt over 46 kamers.

Vanaf
€25 p.p.

Manta Dive Gili Air

Gelegen op het Gili Air, het kleinere zusje van Gili Trawangan, vindt u het Manta Dive Gili Air. Het is een uitstekende hotel met traditionele bungalows.

Vanaf
€27

Oceano Resort Jambuluwuk

Het Oceano Resort Jambuluwuk is een uitstekend 3-sterren hotel met een fraaie ligging in Noord-Gili Trawangan. De ideale keuze voor uw strandvakantie

Vanaf
€29 p.p.

Trawangan Dive Bungalows

Trawangan Dive Bungalows is een zeer goed, kleinschalig middenklasse hotel, gelegen aan het witte strand van Gili Trawangan.

Vanaf
€39 p.p.

Hotel The Trawangan

Hotel The Trawangan is een nieuw en stijlvol hotel dat snel aan populariteit wint. Het hotel bestaat uit standaard kamers in laagbouw en diverse villa's.

Vanaf
€42 p.p.

Seri Resort

Het Seri Resort op Gili Meno biedt u een heerlijk, rustig verblijf op de Gili Eilanden. Dit fraaie boutique resort bestaat uit 34 kamers en bungalows.

Vanaf
€43 p.p.

Turtle Beach Hotel

Op het schitterende Gili Air vindt u het Turtle Beach Hotel. Dit fraaie hotel bestaat uit cottages in de typische Sasak-stijl van Lombok.

Vanaf
€45 p.p.

Bulan Madu Villa

Het Bulan Madu Villa is een klein hotelletje op Gili Air. Het bestaat uit 5 villa's, sfeervol ingericht en gelegen in een tropische tuin aan het strand.