Hotels Gili Eilanden

Gili Eco Villas

Het Gili Eco Villas is een kleinschalig resort, gelegen aan de witte stranden van Gili Trawangan. Heerlijk voor een luxe strandvakantie!

Pondok Santi Estate

Het Pondok Santi Estate is een prachtig boutique hotel, gelegen onder de palmen een eeuwenoude kokosplantage aan de zuidkant van Gili Trawangan.

Vanaf
€23 p.p.

Oceans 5 Dive Resort

Het Oceans 5 Dive Resort ligt op Gili Air en is een prima middenklasse hotel met bungalows in Sasak-stijl. Tevens beschikt het hotel over een goede duikschool en een fraai huisrif.

Vanaf
€24 p.p.

Villa Karang

Het Villa Karang is een leuk middenklasse hotel op Gili Air. Het hotel ligt aan de zuidkant van het eiland en beschikt over 46 kamers.

Vanaf
€25 p.p.

Manta Dive Gili Air

Gelegen op het Gili Air, het kleinere zusje van Gili Trawangan, vindt u het Manta Dive Gili Air. Het is een uitstekende hotel met traditionele bungalows.

Vanaf
€27

Oceano Resort Jambuluwuk

Het Oceano Resort Jambuluwuk is een uitstekend 3-sterren hotel met een fraaie ligging in Noord-Gili Trawangan. De ideale keuze voor uw strandvakantie

Vanaf
€29 p.p.

Trawangan Dive Bungalows

Trawangan Dive Bungalows is een zeer goed, kleinschalig middenklasse hotel, gelegen aan het witte strand van Gili Trawangan.

Vanaf
€39 p.p.

Hotel The Trawangan

Hotel The Trawangan is een nieuw en stijlvol hotel dat snel aan populariteit wint. Het hotel bestaat uit standaard kamers in laagbouw en diverse villa's.

Vanaf
€42 p.p.

Seri Resort

Het Seri Resort op Gili Meno biedt u een heerlijk, rustig verblijf op de Gili Eilanden. Dit fraaie boutique resort bestaat uit 34 kamers en bungalows.