Hotels Yogyakarta

Vanaf
€19 p.p.

Puri Artha Hotel

Het Puri Artha Hotel is een charmant middenklasse hotel in typisch Indonesische stijl. De 70 kamers liggen in laagbouw rond een fraaie tropisch tuin en zijn ingericht met veel Javaanse en Balinese details.

Vanaf
€23 p.p.

Grand Tjokro Hotel

Het Grand Tjokro Hotel is een nieuw hotel dat op een prettige wijze modern comfort & service combineert met traditionele Indonesische stijl & gastvrijheid.

Vanaf
€24 p.p.

Jambuluwuk Malioboro

Hotel Jambuluwuk Malioboro is een populair middenklasse hotel in moderne boutique stijl. Het heeft een gunstige ligging in het centrum van Yogyakarta.

Vanaf
€25 p.p.

Indies Heritage Hotel

Het Indies Heritage Hotel is een uitstekend middenklasse hotel in koloniale stijl en gelegen in Prawirotaman, een historische wijk in het centrum.

Vanaf
€27 p.p.

Yogyakarta Plaza Hotel

Het Yogyakarta Plaza Hotel is een prima middenklasse hotel dat een ideale uitvalsbasis vormt voor een bezoek aan de stad Yogyakarta.

Vanaf
€28 p.p.

Gallery Prawirotaman Hotel

Het Gallery Prawirotaman Hotel is een goed 4-sterren hotel met een centrale ligging in Yogyakarta. Het hotel is gebouwd in een fraaie koloniale stijl.

Vanaf
€32 p.p.

Duta Boutique Villa

Het Duta Boutique Villa is een leuk boutique hotel in Javaanse stijl. De fraaie tropische tuin vormt een ware oase van rust in de drukke stad Yogyakarta.

Vanaf
€34 p.p.

Dusun Yogya Village Inn

Het Dusun Yogya Village Inn is een charmant boutique hotel dat in een tropische tuin in in Yogyakarta ligt. Het hotel telt 24 smaakvol ingerichte kamers.

Vanaf
€35 p.p.

Royal Ambarrukmo Yogyakarta

Het Royal Ambarrukmo Yogyakarta is een fraai, luxe hotel met een lange historie. Het hotel is onlangs geheel gerenoveerd en biedt een uitstekende service.