Hotels Indonesië

Aryaduta Hotel Manado

Het Aryaduta Hotel Manado is een uitstekend 4-sterren hotel gelegen aan de Manado boulevard. Dit luxe hotel telt 207 smaakvol ingerichte kamers.

Hotel Santika Makassar

Hotel Santika Makassar is een goed middenklasse hotel met centrale ligging. Het Santika Makassar telt 118 kamers en is gebouwd in modern-Aziatische stijl.

Manulalu Guesthouse

Het Manulalu Guesthouse is een gezellig en eenvoudig guesthouse op een schitterende locatie. In deze bergachtige omgeving geniet u van een onvergetelijk uitzicht op de omliggende bergen en de vulkaan Gunung Inerie.

Swiss Belhotel Palu

Het Swiss Belhotel Palu is het eerste en enige viersterren hotel in Centraal-Sulawesi. Het hotel bestaat uit 63 kamers en 27 villa’s.

Tabo Cottages

Het Tabo Cottages is gelegen aan de oever van het Toba-meer met een mooi uitzicht op de omliggende bergen. Rond het hotel vindt u rijstvelden en plantages.

Pondok SVD Guesthouse

Op 500 meter van de haven van Riung vindt u het Pondok SVD Guesthouse. Dit bijzondere guesthouse wordt gerund door missionarissen en telt 21 kamers.

Luta Resort Toraja

Het Luta Resort Toraja is een goed middenklasse hotel in het centrum van Rantepao. Het hotel bestaat uit 36 kamers verdeeld over diverse kamertypes.

Aston Manado Hotel

Het Aston Manado Hotel is een goed viersterren hotel van de bekende Aston-keten. Het hotel ligt in het hart van Manado en beschikt over 106 kamers.

Spring Hill Bungalow

Het Spring Hill Bungalow biedt comfortabele accommodatie met een gunstige prijs/kwaliteitverhouding. De ideale keuze voor een verblijf in Ruteng tijdens uw rondreis door het prachtige Flores.