Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Indonesië

Black Marlin Dive Resort

Het Black Marlin Dive Resort is een fraai bungalow resort op Kadidiri, op de Togian Eilanden. Het resort bestaat uit 17 bungalows en een goed duikcentrum.

Danau Toba Cottages

Danau Toba Cottages is gebouwd in de lokale stijl en vormt een uitstekend startpunt om de schitterende omgeving rond het Toba-meer te verkennen.

Kelimutu Ecolodge

De Kelimutu Ecolodge is een leuke, kleinschalige eco-accommodatie in bungalowstijl. De lodge telt elf kamers, gelegen in traditionele bungalows.

Bara Coco Bungalows

Het Bara Coco Bungalows is een charmant guesthouse met bungalows op palen in traditionele stijl. Het hotel ligt aan Bara Beach, het mooiste stukje strand van Bira.

Marina Beach Hotel

Het Marina Beach Hotel is een goed en nieuw driesterren hotel in Bantaeng. Het hotel ligt direct aan het strand van Pantai Marina.

Rindu Alam Hotel

Gelegen aan een fraai riviertje vindt u het Rindu Alam Hotel. Op 25 minuten wandelen van het hotel vindt u het bekende Orang-oetan Rehabilitation Center.

Royal Denai Hotel

Het Royal Denai Hotel is een goed middenklasse hotel, gelegen in het centrum van de stad Bukittinggi. Het hotel is middelgroot met 72 kamers.

Quality Hotel Manado

Het Quality Hotel Manado is centraal gelegen en telt 143 goed ingerichte kamers en suites. Het is een gunstig hotel voor een korte stop in Manado.

Kanawa Island Resort

Het Kanawa Island is een schitterend klein tropisch paradijsje. Het Kanawa Island heeft prachtige witte stranden en wordt omringd door een koraalrif.