Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels De Kleine Soenda Eilanden

Puri Sari Beach Hotel

Het Puri Sari Beach Hotel is een goed viersterren hotel, gelegen aan het strand van Pantai Pede. Het hotel beschikt over 21 kamers in laagbouw.

Golo Hilltop Hotel

Het Golo Hilltop Hotel is een sfeervol boutique hotel. Het hotel ligt op een heuveltop en biedt een prachtig uitzicht op de baai van Labuan Bajo.

Elvin Hotel

Het Elvin Hotel is een van de betere middenklasse hotels in Waingapu. Alle kamers hebben een eigen balkon of veranda. Hier serveert men tevens het ontbijt.

Manandang Hotel

Het Manandang Hotel is een klein middenklasse hotel. De kamers en het restaurant (het beste in de stad) liggen in laagbouw rond een binnentuin.

Pelangi Indah Hotel

Het Pelangi Indah Hotel is een eenvoudig middenklasse hotel en een goede uitvalsbasis om Alor te verkennen. Het hotel is gebouwd rond een binnenplaats.

Wailiti Hotel

Net buiten Maumere, gelegen aan de baai van Maumere vindt u het Wailiti Hotel. Dit eenvoudige middenklasse hotel bestaat uit verschillende bungalows.

Swiss-Belinn Kristal Hotel

Het Swiss-Belinn Kristal Hotel is een 3 sterren hotel van de Swiss Belhotel keten. Het hotel telt 139 kamers, de meeste uitkijkend over de baai van Kupang.

Sea World Club

Het Sea World Club is een mooi middenklasse hotel dat direct aan het strand ligt. Sea World Club telt 25 bungalows verspreid liggen door een tropische tuin.

Kanawa Island Resort

Het Kanawa Island is een schitterend klein tropisch paradijsje. Het Kanawa Island heeft prachtige witte stranden en wordt omringd door een koraalrif.