Hotels De Kleine Soenda Eilanden

Sea World Club

Het Sea World Club is een mooi middenklasse hotel dat direct aan het strand ligt. Sea World Club telt 25 bungalows verspreid liggen door een tropische tuin.

Kanawa Island Resort

Het Kanawa Island is een schitterend klein tropisch paradijsje. Het Kanawa Island heeft prachtige witte stranden en wordt omringd door een koraalrif.

Kelimutu Ecolodge

De Kelimutu Ecolodge is een leuke, kleinschalige eco-accommodatie in bungalowstijl. De lodge telt elf kamers, gelegen in traditionele bungalows.

Jayakarta Suites Komodo Flores

Het Jayakarta Suites Komodo Flores Hotel is een luxe 4-sterren hotel in het stadje Labuan Bajo. Het perfecte verblijf voor uw bezoek aan de Komodo Eilanden!

Hotel Happy Happy

Hotel Happy Happy is een gezellig guesthouse dat wordt gerund door een Hollands echtpaar. Het guesthouse telt 6 kamers en bestaat sinds september 2011.

Manulalu Guesthouse

Het Manulalu Guesthouse is een gezellig en eenvoudig guesthouse op een schitterende locatie. In deze bergachtige omgeving geniet u van een onvergetelijk uitzicht op de omliggende bergen en de vulkaan Gunung Inerie.

Pondok SVD Guesthouse

Op 500 meter van de haven van Riung vindt u het Pondok SVD Guesthouse. Dit bijzondere guesthouse wordt gerund door missionarissen en telt 21 kamers.

Spring Hill Bungalow

Het Spring Hill Bungalow biedt comfortabele accommodatie met een gunstige prijs/kwaliteitverhouding. De ideale keuze voor een verblijf in Ruteng tijdens uw rondreis door het prachtige Flores.

Monastery of Santa Maria

Het Monastery of Santa Maria of te wel het Santa Maria Klooster is een van de leukste hotelletjes in Ruteng. De kloosterzusters zorgen voor een warm welkom.