Hotels De Kleine Soenda Eilanden

Elvin Hotel

Het Elvin Hotel is een van de betere middenklasse hotels in Waingapu. Alle kamers hebben een eigen balkon of veranda. Hier serveert men tevens het ontbijt.

Manandang Hotel

Het Manandang Hotel is een klein middenklasse hotel. De kamers en het restaurant (het beste in de stad) liggen in laagbouw rond een binnentuin.

Pelangi Indah Hotel

Het Pelangi Indah Hotel is een eenvoudig middenklasse hotel en een goede uitvalsbasis om Alor te verkennen. Het hotel is gebouwd rond een binnenplaats.

Wailiti Hotel

Net buiten Maumere, gelegen aan de baai van Maumere vindt u het Wailiti Hotel. Dit eenvoudige middenklasse hotel bestaat uit verschillende bungalows.

Swiss-Belinn Kristal Hotel

Het Swiss-Belinn Kristal Hotel is een 3 sterren hotel van de Swiss Belhotel keten. Het hotel telt 139 kamers, de meeste uitkijkend over de baai van Kupang.

Sea World Club

Het Sea World Club is een mooi middenklasse hotel dat direct aan het strand ligt. Sea World Club telt 25 bungalows verspreid liggen door een tropische tuin.

Kanawa Island Resort

Het Kanawa Island is een schitterend klein tropisch paradijsje. Het Kanawa Island heeft prachtige witte stranden en wordt omringd door een koraalrif.

Kelimutu Ecolodge

De Kelimutu Ecolodge is een leuke, kleinschalige eco-accommodatie in bungalowstijl. De lodge telt elf kamers, gelegen in traditionele bungalows.

Jayakarta Suites Komodo Flores

Het Jayakarta Suites Komodo Flores Hotel is een luxe 4-sterren hotel in het stadje Labuan Bajo. Het perfecte verblijf voor uw bezoek aan de Komodo Eilanden!