Bouwstenen Indonesië
Vanaf
€95 p.p.

Sukamade Schildpadden

De 2-dgs Sukamade Schildpadden tour is een mooie aanvulling op uw reis door Java. U bezoekt het strand waar de schildpadden aan land komen om eieren te leggen.

Vanaf
€175 p.p.

Sang Giri Tented Safari

Beleef Bali op een unieke manier in het Sang Giri Tented Rainforest Resort! Met deze 3-dgs Sang Giri Tented Safari tour verblijft u in het prachtige Jatiluwih.

Vanaf
€299 p.p.

Rinjani Trekking

De Rinjani Trekking is avontuurlijke en pittige trekking naar de top van de op een na hoogste vulkaan van Indonesië. Een prachtige natuur, overnachten in tenten en als beloning een schitterend uitzicht!

Vanaf
€300 p.p.

Ontdek Toraja

Met onze 4-dgs bouwsteen Ontdek Toraja maakt u kennis met Tanah Toraja, een bijzonder gebied met oude tradities, een prachtige natuur en indrukwekkende rituelen.

Vanaf
€315 p.p.

Eiland hoppen

Met de 7-dgs bouwsteen 'Eiland-hoppen op Bali en Lombok' bezoekt u zowel de Gili Eilanden als Nusa Lembongan. Een must voor zee- en strandliefhebbers!

Vanaf
€315 p.p.

Bezoek Yogyakarta

Yogyakarta is een geliefde bestemming om te combineren met een Bali-reis. Speciaal hiervoor hebben we de 5-dgs bouwsteen Bezoek Yogyakarta samengesteld.

Vanaf
€325 p.p.

Van Java naar het Strand

Waar veel rondreizen over Java eindigen met enkel een strandvakantie op Bali, biedt de 7-dgs bouwsteen Van Java naar het Strand u de perfecte kennismaking met het schitterende Bali!

Vanaf
€330 p.p.

Ontdek Tanjung Puting

De 3-dgs bouwsteen Ontdek Tanjung Puting is een mooie kennismaking met de orang-oetans in de schitterende natuur van Kalimantan.

Vanaf
€345 p.p.

Ontdek Bali

Ontdek Bali met deze korte maar zeer complete bouwsteen. Een onvergetelijke 6-dgs rondreis langs de mooiste plekjes van het eiland. Ideaal om te combineren met een verblijf aan een van de mooie stranden die Bali rijk is!

Vanaf
€355 p.p.

Bugis Tour

De Bugis Tour is een 5-dgs trip door Zuid-Sulawesi met de zoutvelden, tropische stranden en het Tempe Meer. Ideaal voor een een kort bezoek aan Sulawesi!

Vanaf
€369 p.p.

Ontdek Manado

De 3-dgs bouwsteen Ontdek Manado is een korte en boeiende kennismaking met Noord-Sulawesi. Ideaal om in te plannen na uw duiksafari in Lembeh, Bangka of Bunaken,

Vanaf
€375 p.p.

Komodo National Park

Het doel van de 3-dgs bouwsteen Komodo National Park is het spotten van de beroemde Komodo-varaan, het toproofdier op deze ongerepte eilanden.

Vanaf
€385 p.p.

Bali en de Gili Eilanden

'Bali en de Gili Eilanden' is de ideale bouwsteen om uw reis te starten of voor degene die niet zo veel tijd heeft. Een korte 7-dgs rondreis over Bali en dan genieten op de paradijselijke Gili eilanden.

Vanaf
€395 p.p.

Lombok en de Gili Eilanden

Speciaal voor wie zijn of haar reis op Bali wil uitbreiden met de Gili Eilanden en Lombok hebben we de 7-dgs bouwsteen 'Lombok en de Gili Eilanden' samengesteld.

Vanaf
€395 p.p.

Yogya en de Bromo

Voor wie een korte reis naar Java zoekt of voor degene die op ziet tegen lange reisdagen, hebben hebben we de 5-dgs bouwsteen Yogya en de Bromo samengesteld.

Vanaf
€430 p.p.

Jungle Cruise Kalimantan

Deze 4-dgs Jungle Cruise Kalimantan biedt u een prachtige blik op het leven en de natuur van het ongerepte Kalimantan.

Vanaf
€439 p.p.

Kerinci Seblat National Park

Onze 5-dgs bouwsteen Kerinci Seblat National Park is samengesteld als aanvulling op uw rondreis door Sumatra en voert u naar het ongerepte Kerinci Seblat National Park.

Vanaf
€445 p.p.

Cubadak Beachbreak

Het is echt niet nodig na een Sumatra reis naar Bali te vliegen voor het strand. Ontdek nu met de 4-dgs Cubadak Beachbreak de mooiste stranden en eilanden van Sumatra!

Vanaf
€465 p.p.

Ontdek Sumatra

Ontdek Sumatra is een schitterende, 6-dgs kennismaking met het ongerepte regenwoud, de orang-oetans en olifanten van het Gunung Leuser National Park.

Vanaf
€475 p.p.

Authentiek Lombok

De 7-dgs bouwsteen Authentiek Lombok laat u kennismaken met de mooiste plekjes van Lombok. Een gevarieerde reis en een ideale aanvulling op uw reis naar Bali!

Vanaf
€550 p.p.

Zuid Sulawesi

Van het historische Makassar tot de binnenlanden van Toraja tot de prachtige stranden van Bira, met de 8-dgs bouwsteen Zuid-Sulawesi ziet u het allemaal!

Vanaf
€575 p.p.

Authentiek Bali

Ver weg van het massatoerisme van Zuid-Bali leert u het echte Bali kennen. Met de 9-dgs bouwsteen Authentiek Bali ontdekt u de gebruiken van de Balinezen.

Vanaf
€595 p.p.

Van Yogya tot Bali

Van Yogya tot Bali is een schitterende 7-dgs reis door Midden- en Oost-Java. U start in Yogyakarta en via de Bromo en Oost-Java reist u naar Bali.

Vanaf
€635 p.p.

Sumatra Adventure

Sumatra Adventure is prachtige, 7-dgs reis en een waar avontuur door de jungle van Sumatra met orang-oetans, olifanten, rafting en nog veel meer!

Vanaf
€645 p.p.

Vulkanen en Schildpadden

De 8-dgs bouwsteen Vulkanen en Schildpadden is een prachtige reis van Yogyakarta tot Bali. De reis focust vooral op de schitterende natuur van Oost-Java.

Vanaf
€675 p.p.

Minirondreis Flores

Onze 6-dgs Minirondreis Flores is een compacte rondreis over Flores en de Komodo Eilanden. Ideaal om te combineren met uw vakantie naar Bali!

Vanaf
€695 p.p.

Java Rondreis

De 10-dgs reis Java Rondreis is een ideale kennismaking met het fascinerende Java. Met onder meer de Borobudur-tempel en de spectaculaire zonsopkomst bij de Bromo vulkaan.

Vanaf
€695 p.p.

Noord Sumatra Rondreis

Met zijn vele highlights is de onze 9-dgs Noord Sumatra Rondreis de ideale bouwsteen om te combineren met een rondreis over Java of verblijf in Bali!

Vanaf
€695 p.p.

Sportief Bali

Is dagenlang op het strand of het eindeloos bekijken van tempels niets voor u? Dan is onze spannende 10-dgs reis 'Sportief Bali' de perfecte oplossing!

Vanaf
€745 p.p.

Van Jakarta tot Surabaya

De 10-dgs bouwsteen Van Jakarta tot Surabaya is de ideale reis om uw bezoek aan Indonesië mee te verrijken. Goed te combineren met Sulawesi, Sumatra of Bali.

Vanaf
€745 p.p.

Flores Rondreis

Met onze 8-dgs Flores Rondreis leert u het fascinerende en ongerepte eiland Flores kennen. Een prachtige aanvulling op uw reis door Indonesië!

Vanaf
€770 p.p.

Avontuurlijk Toraja

Voor de liefhebbers van actie en avontuur hebben we de 6-dgs bouwsteen Avontuurlijk Toraja samengesteld, een prachtige en spannende rondreis door Zuid-Sulawesi!

Vanaf
€795 p.p.

Ongerept Natuurlijk

Onze 11-dgs bouwsteen Ongerept Natuurlijk is speciaal samengesteld voor de natuurliefhebber. Ontdek Bukit Lawang, Tangkahan en Ketambe!

Vanaf
€845 p.p.

Flores en de Komodo Eilanden

Onze 7-dgs bouwsteen Flores en de Komodo Eilanden laat u op perfecte wijze kennis maken met de ongerepte Kleine Soenda Eilanden.

Vanaf
€855 p.p.

Oost Java in Stijl

De 8-dgs bouwsteen Oost-Java in Stijl is een luxe reis in een rustig tempo van Oost-Java naar Bali. De perfecte keuze voor een huwelijksreis die uit meer bestaat dan alleen strand.

Vanaf
€865 p.p.

Sumatra Jungle Experience

De 11-dgs bouwsteen Sumatra Jungle Experience is een avontuurlijke reis langs de mooiste plekjes van het Gunung Leuser National Park en het befaamde Toba-meer.

Vanaf
€895 p.p.

Gezinsreis Java

Zoals de naam al aangeeft is onze 13-dgs Gezinsreis Java speciaal samengesteld voor de perfecte gezinsvakantie op Java. Een prachtige reis voor jong en oud!

Vanaf
€945 p.p.

Sumatra Explorer

Sumatra Explorer is onze ideale reis over Sumatra: Een prachtige 13-dgs privé-rondreis met alle hoogtepunten en highlights van de schitterende natuur en fascinerende cultuur van Sumatra!

Vanaf
€989 p.p.

Van Theevelden tot Vulkanen

Van Theevelden tot Vulkanen is een schitterende 15-dgs privérondreis is een rustig tempo. Ideaal als u wat langer de tijd heeft om het fraaie Java te bekijken.

Vanaf
€1155 p.p.

Toraja en Togian

De 12-dgs reis Toraja en Togian voert u van Makassar naar de Togian Eilanden. Een fascinerende reis naar een deel van Indonesië waar maar weinig toeristen komen.