Bestemmingen Indonesië

Hieronder vindt u een groot aantal voorbeeldreizen door Indonesië. Het zijn rondreizen met de bekende highlights, combinaties van meerdere eilanden, bijzondere rondreizen Indonesië met kinderen en rondreizen door Indonesië met de nadruk op avontuur, natuur of juist cultuur. Deze zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaringen met het schitterende Indonesië. Uiteraard kan iedere reis naar wens worden aangepast, verlengd of ingekort. Laat u inspireren en bel of mail ons over uw wensen. Wij maken dan graag een vrijblijvend reisvoorstel voor uw perfecte Indonesië rondreis!


 

Over Indonesië

 

Indonesië is groot eilandenrijk en een zeer gevarieerde vakantiebestemming. Bij het uitzoeken van een individuele rondreis Indonesië is de keuze dan ook enorm. Bali en Lombok staan garant voor de mooiste stranden, tempels en rijstvelden. Kiest u voor de cultuur en geschiedenis van Indonesië dan is Indonesië rondreis met Java een aanrader. Hier vindt u de indrukwekkende Borobudur en Prambanan tempels en nog veel van het koloniale verleden in Jakarta, Bandung en Malang.

Voor natuurliefhebbers is een privé rondreis Indonesië met Sumatra of Kalimantan een absolute must. Hier vindt u ongerepte regenwouden en het is een van de laatste plaatsen waar u de orang-oetans nog in het wild kunt zien.

Wat verder oostelijk kunt u rondreizen maken naar Sulawesi, Ambon, Flores en de Komodo Eilanden. Een privérondreis Indonesië met deze eilanden betekent het echte Indonesië ontdekken. Fraaie stranden, fascinerende culturen zoals Tanah Toraja, de mooiste onderwaterwereld en natuurgebieden. Bovenal zijn deze eilanden nog grotendeels onontdekt door het massatoerisme.

Voor een rondreis Indonesië met jonge kinderen is Bali zeer geschikt. Het biedt een mooie mix van natuur, cultuur en strand en doordat de afstanden niet zo groot zijn hoeft u nooit veel te reizen om toch veel van het eiland te zien. Zijn de kinderen wat ouder dan zijn Java, Lombok en de Gili Eilanden ook echte aanraders!

 

Waarom een rondreis door Indonesië ?

 

Of u nu een korte of lange individuele rondreis Indonesië zoekt, of u een of meerdere eilanden wilt bezoeken tijdens uw Indonesië rondreis, of het gaat om een rondreis Indonesië met kinderen of een avontuurlijke rondreis met jungletrekkings en het beklimmen van vulkanen.

Bij Original Asia bent u altijd aan het juiste adres voor uw ultieme Indonesië rondreis!

 

Original Asia is gespecialiseerd in individuele rondreizen Indonesië en ook voor een rondreis Indonesië met kinderen zijn we uw gezin graag van dienst. Iedere privé rondreis Indonesië boeken we geheel op maat en altijd perfect afgestemd op uw wensen!