Hotels Sidemen

Vanaf
€22 p.p.

Teras Bali

Het Teras Bali is een kleinschalig middenklasse hotel in Balinese stijl. Het hotel bestaat uit twaalf kamers die allen uitkijken op de fraaie vallei van Sidemen.

Vanaf
€22 p.p.

Sawah Indah Villa

Het Sawah Indah Villa is een prachtig boutique hotel dat ín het zo kenmerkende Balinese landschap ligt. Vanaf uw veranda geniet u hier van de schitterende rijstterrassen waar Sidemen bekend om staat.

Vanaf
€22 p.p.

Abian Ayu Villa

Het Abian Ayu Villa is een fraai middenklasse hotel, gelegen tussen de rijstterrassen van Sidemen. De perfecte keuze om het echte Bali te ervaren!

Vanaf
€22 p.p.

Villa Sing Ken Ken

Villa Sing Ken Ken is een fraai gelegen hotel in de rijstvelden van Sidemen. Geniet van de prachtige vergezichten in dit authentieke gedeelte van Bali!

Vanaf
€32 p.p.

Alamdhari Resort

Het Alamdhari Resort is een fraai boutique hotel, een verborgen pareltje tussen de rijstterrassen van Sidemen. Een ideale keuze voor een bezoek aan Sidemen!

Vanaf
€33 p.p.

Cepik Villa

Het Cepik Villa is een uitstekend luxe hotel in Sidemen. Het hotel is gebouwd in traditioneel Balinese stijl en bestaat uit diverse bungalows en villa's.

Vanaf
€52 p.p.

Surya Shanti Villa

De Sidemen vallei is een schitterend stukje Bali, bekend vanwege de prachtige rijstterrassen. In deze vallei vindt u het authentieke Surya Shanti Villa.

Vanaf
€55 p.p.

Subak Tabola Villa

Het Subak Tabola Villa is een authentiek Balinees hotel, gelegen tussen de rijstterrassen van Sidemen. Het hotel ligt aan de voet van de Agung vulkaan en telt 11 villa's.

Vanaf
€95 p.p.

Villa Idanna Pucci

Het prachtige Villa Idanna Pucci is een luxe privé villa die uitkijkt op de Sidemen vallei. U bevindt zich hier midden in de natuur, tussen de rijstvelden.