Het koninkrijk van wonderen

Cambodja

Geniet van Angkor Wat bij zonsondergang, fietsend door de jungle, breng een bezoek aan een drijvend dorp of verken en bewonder het indrukwekkende Royal Palace van Phnom Penh. Dat zijn de bekendste bezienswaardigheden van Cambodja, maar dit schitterende land heeft de ontdekkende reiziger nog veel meer te bieden! Ontdek de zeldzame Irrawaddy dolfijnen in de Mekong-rivier, maak een trekking door het wilde noordoosten. In het zuiden kunt u relaxen aan de hagelwitte stranden van Sihanoukville en Kep of ga eilandhoppen naar de kleine en paradijselijke eilandjes voor de kust. Ontdek het met Original Asia en bewonder Cambodja zoals u het nooit heeft verwacht!

Landinformatie | Praktische informatie

Rondreizen door Cambodja

Hieronder vindt u onze mooiste voorbeeldreizen door Cambodja. Zoekt u net wat anders of wilt u iets wijzigen? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!

Cambodja overzicht

Inspiratie

De mooiste reizen worden een succes door dat ene leuke hotelletje, die bijzondere excursie of dat perfecte restaurant. Bij Original Asia weten we dat als geen ander. Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op!

Geïnspireerd geraakt?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl