Yala Adventure

Avontuur / Natuur

Yala Adventure is een fraaie ecolodge vlakbij het gelijknamige en beroemde Yala National Park. De lodge bestaat uit standaard kamers in laagbouw, gesitueerd bij de entree. Er zijn deluxe kamers in chalets in de Butterfly garden en tot slot zijn er ook luxe glamping tenten met airco en eigen badkamer. Alle kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, airco, ventilator, eigen badkamer met douche, gratis WiFi, flatscreen televisie en balkon of veranda.

Tot de faciliteiten van het Yala Adventure behoren onder meer een zwembad, een open restaurant met lokale gerechten die worden geproduceerd met ingrediënten uit de eigen organische tuin en omliggende boerderijtjes, WiFi in de openbare ruimtes en er is een zeer actieve tourdesk. U kun hier onder andere jeepsafari’s door Yala en andere natuurreservaten boeken, boogschieten, vogels- en vlinderspotten, abseilen, fietstochten of trekkings maken en nog veel meer!

 

Locatie: De Yala Adventure ecolodge ligt aan Yoda Lake, vlakbij het bekende Yala National Park. Een ideale uitvalsbasis voor de natuurliefhebber!

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

airco

wifi

activiteitendesk

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels