Viyana Boutique Hotel

Gezinsreizen

In de heuvels rond Kandy vindt u het Viyana Boutique Hotel. Een kleinschalig hotel met uitzicht op de stad en het meer. Viyana in een Sinhalees woord dat verwijst naar het dak van een belangrijk gebouw zoals een tempel of paleis. Het is een sfeervol hotel met fraaie, ruime kamers. Als gast heeft u de keuze uit onder andere een deluxe kamer, premium deluxe, een suite en familiekamer. De familiekamer bestaat uit een kamer met daarboven een halfopen zolder verdieping en is geschikt voor een gezin van vier of vijf personen. De kamers zijn voorzien van airco, comfortabele bedden, waterkoker, koffie & thee, zitgedeelte, gratis WiFi, kluisje, waterkoker, koffie & thee.

Het hotel beschikt over een vriendelijke service, een goed restaurant met lokale en westerse gerechten, gratis WiFi, roomservice, wasseretteservice, activiteitendesk en een fraai uitzicht op het meer. Het hotel beschikt niet over een zwembad. De tourdesk organiseert diverse trips, zoals een bezoek aan de tuinen van Peradeniya, verschillende tempels, de olifanten van Pinnawela en meer!

 

Locatie: Het Viyana Boutique Hotel ligt in de heuvels rond Kandy. In de omgeving liggen diverse bezienswaardigheden, waaronder de Temple of the Tooth, de belangrijkste tempel van het land. Vanaf het vliegveld rijdt u in een kleine 3 uur naar Kandy.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

activiteitendesk

roomservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels