Thidas Arana Polonnaruwa

Het Thidas Arana Polonnaruwa is een prima middenklasse hotel met een prachtige ligging. Het hotel bestaat uit kamers in huisjes van twee verdiepingen, gebouwd naast de rijstvelden en omringd door palmbomen. De vrij afgelegen locatie, ruime & minimalistische kamers en landelijke sfeer zorgen voor een prettig rustig verblijf in de zogenaamde Culturele Driehoek. In dit gebied vindt u tal van tempels, ruïnes en de oude koningssteden.

De kamers zijn voorzien van airco, comfortabele bedden, eigen badkamer, terras of balkon, flatscreen televisie en gratis Wifi. Tot de hotelfaciliteiten behoren onder meer een fraai zwembad met terras en ligstoelen, een goed restaurant met lokale en internationale specialiteiten, fietsverhuur, wasseretteservice en activiteitendesk.

 

Locatie: Het Thidas Arana Polonnaruwa ligt vlakbij de historische stad Polonnaruwa, een van de oude koningssteden. Dit gebied is populair bij fietsers en wandelaars. Ook vindt u in deze omgeving het Minneriya National Park, waar in de zomervakantie talloze wilde Aziatische olifanten samenkomen.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

airco

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels