Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

The Tongsai Bay

Luxe reizen

The Tongsai Bay is een luxe resort met 83 kamers en suites. Het resort is fraai en rustig gelegen in een verlaten baai in het noordoosten van Koh Samui. Hierdoor beschikt het resort als een van de weinige hotels over een echt privéstrand. De kamers zijn gelegen in laagbouw en cottages en uitgerust met een balkon of terras met uitzicht op zee, comfortabele bedden, airco, minibar/koelkast, WiFi, telefoon, televisie en badkamer met bad/douche. Sommige kamertypes beschikken over een bad op het terras.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder andere twee grote zwembaden, (water)sportmogelijkheden, een bistro, een goed restaurant met lokale en internationale gerechten, een beach bar, tennisbaan, kookworkshop, roomservice en special-dining, activiteitendesk, fitnesszaal en wasseretteservice.

 

Locatie: Hotel The Tongsai Bay ligt in het noordoostelijke puntje van Koh Samui aan een eigen strand. U bevindt zich hier in een rustige omgeving en het ritje vanaf het vliegveld naar het hotel duurt ongeveer 15 minuten.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl