Taru Villa’s Mawela

Gezinsreizen / Luxe reizen

Het Taru Villa’s Mawela is een rustig gelegen boutique hotel in koloniale stijl. Ideaal voor een luxe strandvakantie! Dit hotel bestaat uit een Main House met daarin losse kamertypes zoals de verandah room, seaview room en master bedroom. Daarnaast is er het Pool House, een luxe villa met 2 slaapkamers en eigen zwembad en het zeer luxe Kurumba House. Dit is een apart gelegen villa met eigen personeel, drie slaapkamers en een zwembad. Ideaal voor een gezin of gezelschap!

Alle kamers zijn stijlvol ingericht met veel oog voor detail en voorzien van airco, plafondventilator, eigen badkamer, kluisje en gratis WiFi. Tot de gezamenlijke hotelfaciliteiten behoren een goed restaurant met lokale, westerse en seafood gerechten, een zwembad, wasseretteservice, tropische tuin, ligbedden aan het strand, gratis WiFi en tour- en activiteitendesk.

 

Locatie: het Taru Villa’s Mawela ligt net buiten Tangalle, direct aan de fraaie zuidkust van Sri Lanka. Vanuit het internationale vliegveld van Colombo rijdt u in ongeveer 3 uur naar de villa’s.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

villa met zwembad

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels