Sepilok Forest Edge Resort

Avontuur / Natuur

Het Sepilok Forest Edge Resort is een luxe ecolodge in de natuur van Sepilok. Het resort bestaat uit diverse bungalows en er is een longhouse. De bungalows zijn gebouwd met gerecycled hout van traditionele Chinese huizen uit de jaren 40 van de vorige eeuw. De inrichting is stijlvol en minimalistisch, met veel traditioneel Maleise en Chinese details. De kamers zijn voorzien van tweepers. bed of gescheiden bedden, er is gratis WiFi, een waterkoker, koffie & thee en een badkamer een buitendouche of een bad met regendouche (afhankelijk van het kamertype). Verder beschikken alle bungalows over een veranda met zitgedeelte en uitzicht op de natuur.

Tot de faciliteiten van het Sepilok Forest Edge behoren onder meer een goed restaurant met zowel lokale als westerse gerechten, er is een zwembad, gratis WiFi, een fraaie tuin, bar, tour & activiteitendesk. De gunstige ligging, uitstekende recensies en vriendelijke service maken dit tot een favoriete keuze van veel reizigers!

 

Locatie: Vanuit het Sepilok Forest Edge Resort wandelt u in ongeveer 5 minuten naar het bekende Sepilok Orang-oetan Rehabilitation Center. Hier worden orang-oetans opgevangen en weer uitgezet in de wilde natuur. Vanaf het vliegveld van de nabijgelegen stad Sandakan rijdt u in ongeveer 20 minuten naar het resort.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels