Sea and Sand Hotel

Het Sea and Sand Hotel is een leuk middenklasse hotel, nabij het Cua Dai strand in Hoi An. Het hotel telt 36 kamers, verspreid over vijf verdiepingen. Alle kamers van het Sea and Sand Hotel zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken en comfort. Er zijn superior en deluxe kamers. Ook zijn er op aanvraag kamers met tussendeur beschikbaar. Alle kamers zijn voorzien van airco, gratis WiFi, bureautje, telefoon, televisie, minibar/koelkast en badkamer met bad/douche.

Het hotel biedt een vriendelijke services, een goed restaurant, een bar, roomservice, lift, WiFi, wasseretteservice, auto/brommerverhuur en er is een activiteitendesk met uitstapjes naar onder meer het tropische eilandje Cham, de ruïnes van My Son, de Tra Que groentetuintjes, het oude centrum van Hoi An, kookworkshops en nog veel meer! Bovendien is er ook een gratis shuttleservice naar het centrum van Hoi An.

Locatie: Het Sea and Sand Hotel ligt een eindje buiten het centrum van Hoi An en op ca. 5 minuten lopen van het strand. Hiermee is het Sea and Sand Hotel de ideale keuze voor een strandverblijf in Hoi An.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels