Salak Heritage Hotel

Het Salak Heritage Hotel is een fraai viersterren hotel dat is gelegen in een gerenoveerde en uitgebouwde koloniale villa. De villa stamt oorspronkelijk uit 1856 en ligt centraal in Bogor. Het Salak Heritage Hotel telt tegenwoordig 120 kamers en suites en beschikt daarnaast over een zwembad, wellnesscenter, bar, lounge, giftshop, parkeergelegenheid, speeltuintje, wasseretteservice, activiteitendesk, gratis WiFi en roomservice. De eetgelegenheden van het hotel verwijzen naar haar koloniale verleden met onder meer de Rafflesia Lounge, het Den Haag Cafe en het Binnenhof Restaurant.

De kamers kijken uit op het zwembad, de stad of de tuin van hotel en ze zijn uitgerust met airco, internetaansluiting, flatscreen TV, waterkoker, koffie & thee, telefoon, bureau, zitje en een badkamer met bad/douche.

Locatie: het Salak Heritage Hotel ligt centraal in Bogor. U bevindt zich hier op 20 minuten wandelen van de bekende botanische tuinen en het presidentiële paleis van Bogor. De rit naar het vliegveld van Jakarta duurt ongeveer 2 uur.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels