Mae Kampong Homestay

Avontuur

De Mae Kampong Homestay is een gezellige ecolodge die reizigers graag laat kennismaken met het echte leven in Noord-Thailand. De homestay bevindt zich een eindje buiten de stad Chiang Mai, in de groene heuvels tot 1300 meter boven zeeniveau. Door de grotere hoogte heeft de regio het hele jaar door een aangename temperatuur. Er worden hier tal van activiteiten georganiseerd zoals jungletrekkings, een bezoek aan lokale tempels en dorpjes, traditionele dansvoorstellingen, kennismaking met de bergstammen, een bezoek aan een theeplantage of specerijentuin.

De homestay vormt een harmonieus geheel met de omgeving en is gebouwd met enkel natuurlijke materialen. Ook worden de ingrediënten voor de maaltijden enkel bij de lokale boeren gekocht en werkt men met lokaal personeel.

De kamers van de homestay zijn sober maar schoon en sfeervol en uitgerust met tweepers. bed of twee gescheiden bedden, eigen badkamer met douche en een terras met zitgedeelte.

 

Locatie: De Mae Kampong Homestay ligt in het gelijknamige Mae Kampong, een dorpje dat 50 kilometer buiten de stad Chiang Mai ligt. Vanuit Chiang Mai rijdt u er in ongeveer anderhalf uur heen.

faciliteiten & diensten

restaurant

activiteitendesk

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl