Madulkelle Tea and Ecolodge

Natuur

Op zoek naar een bijzonder verblijf? Kies dan voor de Madulkelle Tea and Ecolodge. Dit bijzondere ecohotel bestaat uit luxe tenten gelegen tussen de theevelden op steile hellingen. Hierdoor geniet u vanuit ieder van de elf tenten van spectaculaire uitzichten op de bergen, de plantage, valleien op 1.000 meter boven zeeniveau.

De tenten zijn zeer fraai ingericht met luxe en comfortabele bedden, een terras met zitgedeelte en eigen, smaakvol ingerichte badkamer met inloopdouche en toilet. In het koloniale plantagehuis bevindt zich de receptie, een kleine leeszaal met internet en een gezellig restaurant met open haard. Het Madulkelle Tea and Ecolodge beschikt daarnaast over een bar, een fraai zwembad met uitzicht, wasseretteservice en activiteitendesk.

Locatie: Het Madulkelle Tea and Ecolodge ligt in een pittoreske theeplantage, op zo’n 30 kilometer van de stad Kandy. Door de prachtige ligging geniet vanuit uw verblijf van een onvergetelijk uitzicht! Vanaf het internationale vliegveld van Colombo rijdt u in ongeveer 3-4 uur naar de Madulkelle Tea and Ecolodge.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

activiteitendesk

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels