Lemongrass Homestay

De Lemongrass Homestay is een gezellig, kleinschalig hotelletje in Hoi An. Door de smaakvolle inrichting van de kamers en de uitstekende service van het personeel krijgt dit hotel al jaren vele lovende recensies. Het hotel beschikt over een gunstige locatie, 24-uurs receptie, fietsverhuur, gratis WiFi, pendelservice naar het centrum, restaurant met lokale en internationale gerechten, kluisjes bij de receptie, activiteitendesk en wasseretteservice. Het hotel beschikt zelf niet over een zwembad, maar als gast kunt u gebruik maken van het zwembad van het nabijgelegen zusterhotel.

De kamers zijn ingericht in een combinatie van modern design en authentiek Vietnamese details. Tevens zijn ze uitgerust met airco, flatscreen televisie, minibar/koelkast, zitgedeelte en eigen badkamer.

 

Locatie: De Lemongrass Homestay is mooi tussen de rijstvelden gelegen, net buiten Hoi An. Het hotel ligt centraal, op zowel 10 minuten fietsen van het centrum als van het strand. U bereikt Hoi An per binnenlandse vlucht naar Da Nang of per auto vanuit Hue.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels