Lanjia Lodge

Cultuur

De Lanjia Lodge is een fraaie ecolodge, gebouwd in de lokale Hmong-stijl. Het woord Lanjia betekent ‘vredig’ in het Hmong-dialect en dat beschrijft precies de prachtige ligging van de lodge. De lodge ligt hoog op een heuvel in de provincie Chiang Rai en biedt een mooie combinatie van een kennismaking met de bergstammen en tal van activiteiten in de natuur. Het is een duurzaam project en de opbrengsten van worden gebruikt voor divers lokale projecten ter verbetering van het leven van de bergstammen in de regio.

De lodge bestaat uit 4 cottages met in totaal 16 kamers. De cottages zijn gebouwd van natuurlijke materialen en bieden een prachtig uitzicht op de Mekong vallei en Laos. De kamers beschikken over een comfortabel bed, klamboe, een terras en een eigen badkamer met douche.

Vanuit deze lodge kunt u activiteiten ondernemen zoals trekkings, fietstochten, vogelspotten of een bezoek brengen aan de lokale stammen.

 

Locatie: De Lanjia Lodge ligt in het Gouden Driehoek gebied. U rijdt er vanuit de stad Chiang Rai in ongeveer anderhalf uur heen. De grens met Laos ligt op ongeveer een half uur rijden van de lodge.

 

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

activiteitendesk

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl