Indiana Kengana Resort

Luxe reizen

Het Indiana Kengana Resort is een zeer luxe boutique resort, gebouwd in een combinatie van Balinese stijl en westers comfort. Het Indiana Kengana Resort telt 20 luxe 1-bedroom suites met eigen tuin en twee prachtige 2-bedroom villa’s met eigen zwembad. De kamers en villa’s liggen samen met de spa, twee restaurants, een yogaruimte en twee grote zwembaden in een stijlvolle tropische tuin.

De 1-bedroom suites beschikken over een eigen tuin met zitgedeelte, airconditioning, bureau, flatscreen TV, DVD-speler, WiFi, telefoon, kluisje, koelkast met minibar, waterkoker en koffie & thee. De 2-bedroom villa’s beschikken daarnaast nog over een woongedeelte, kleine keuken en een eigen zwembad.

Tot de algemene hotelfaciliteiten behoren onder meer twee goede restaurants, een bar, een luxe spa, yoga, roomservice, twee zwembaden en een tourdesk.

Locatie: Het Indiana Kengana ligt aan het strand van Nusa Lembongan, nabij het dorpje Jungut Batu. Vanaf Bali reist u per boot in ongeveer 45 minuten naar Nusa Lembongan.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels