Huai Khum Resort

Het Huai Khum Resort biedt een prachtig verblijf in de natuur van de befaamde Gouden Driehoek. Het hotel ligt fraai aan de oevers van de Kok rivier. Het is een zeer landelijke omgeving die bovendien de grens vormt met Myanmar, het voormalige Birma. De vriendelijke staf zorgt voor een hartelijk welkom en een aangenaam verblijf. De kamers zijn gelegen in bungalows in lokale stijl en zijn op traditionele wijze ingericht en voorzien van tweeper. bed of twee gescheiden bedden, zitgedeelte en eigen badkamer met douche en toilet.

Tot de faciliteiten van het resort behoren onder meer een groot zwembad met terras en ligstoelen, een goed restaurant met vooral Thaise specialiteiten, bar, roomservice, wasseretteservice en activiteitendesk.

 

Locatie: Het Huai Khum Resort ligt aan de oevers van de Kok rivier, in een rustige omgeving met een schitterende natuur. U bevindt zich hier vlakbij de grens van Myanmar en de Gouden Driehoek. Deze regio was vroeger berucht vanwege de opiumhandel, tegenwoordig is het populair vanwege de natuur en fascinerende bergstammen.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels