Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotel Ombak Sunset

Luxe reizen

Hotel Ombak Sunset is een nieuw 5-sterren resort en het zusterhotel van het bekende Villa Ombak. Het Ombak Sunset ligt aan de rustige westzijde van Gili Trawangan en biedt haar gasten een heerlijk verblijf in dit tropische paradijs. Het Ombak Sunset telt 130 kamers en bungalows in diverse types. Er zijn deluxe terrace kamers, Island en Sunset Bungalows en verschillende suites. Alle kamers en suites zijn voorzien van airconditioning, telefoon, televisie, minibar/koelkast, bureau, kluisje, WiFi, luxe badkamer en balkon of veranda.

Hotel Ombak Sunset biedt uitgebreide faciliteiten als een groot zwembad met ligbedden, kinderbad, twee restaurants met westerse en oosterse keuken, bar, fietsverhuur, roomservice, giftshop, luxe spa, yoga, fitnessclub, Balinese kooklessen, tennisbaan, pinautomaat, duikcentrum en tourdesk.

Locatie: Hotel Ombak Sunset ligt aan de rustige westzijde van Gili Trawangan. Het hotel ligt direct aan het strand en kijkt uit op het Bali waarvan u bij helder weer de zon onder kunt zien gaan achter de Gunung Agung vulkaan. Vanaf Bali reist u per snelle boot in anderhalf uur naar Gili Trawangan.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl