Hotel Muse

Luxe reizen / Originals

Hotel Muse is een bijzonder design hotel, geheel ingericht in stijl en grandeur van Europa en het Thaise hof in de late 19e en vroege 20e eeuw. Een gouden tijd van luxe reizen met cruises en treinen. Hotel Muse combineert deze rijke geschiedenis van oost en west in een fantastisch designhotel. De 174 kamers en suites zijn prachtig ingericht met comfortabele bedden, bureau met docking station, flatscreen televisie met DVD-speler, telefoon, een sofa en een fraaie badkamer met rolltop bad en aparte douchecabine.

Het hotel beschikt tevens over een mooi zwembad op de 19e verdieping. Hier bevindt zich ook de hypermoderne fitnesszaal en de rooftop-bar. Tot de overige faciliteiten behoren onder andere een uitstekende restaurant, bar, roomservice, wasseretteservice en activiteitendesk.

Locatie: Hotel Muse ligt in het district Pathumwan, niet ver van het Lumphini Park. Tevens vindt u in de omgeving diverse winkelcentra en allerlei restaurants. Vanaf het vliegveld bereikt u het hotel in ongeveer 30-40 minuten.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl