Fort Bazaar Hotel

Cultuur

Het Fort Bazaar Hotel is een fraai boutique hotel met 18 kamers, gelegen in een klassieke koloniale villa uit de 17e eeuw. De villa bevindt zich in het fort van Galle zelf en hiermee beleeft u deze historische locatie optimaal en in stijl! De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht en u kunt hier kiezen uit de Bazaar Bedroom, de Banyan Bedroom, Suites en er is een familiesuite. Alle kamers en suites zijn uitgerust met een kingsize bed of gescheiden bedden, airco, luxe badkamer, flatscreen televisie, waterkoker, koffie & thee, minibar/koelkast, kluisje, gratis WiFi en zitgedeelte.

Tot de faciliteiten en services van het hotel behoren een goed restaurant met lokale, westerse en Arabische gerechten, een luxe spa, roomservice, wasseretteservice en gratis WiFi. Daarnaast organiseert met diverse activiteiten zoals een stadstour, walvisspotten, een workshop traditionele maskers maken en een kookcursus om kennis te maken met de Srilankaanse keuken. Het hotel beschikt niet over een zwembad.

 

Locatie: Het Fort Bazaar Hotel ligt in het historische fort van Galle zelf. Dit fort werd gesticht door de Portugezen en veroverd en uitgebreid door de V.O.C. Later werd het weer overgenomen door Engelsen. Tot op de dag van vandaag zijn het fort en de huizen nog grotendeels intact en in oorspronkelijke Hollands-koloniale stijl.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels