Dusit Island Resort

Het Dusit Island Resort dankt zijn naam aan de ligging op een eilandje in de Mae Kok Rivier die door Chiang Rai stroomt. Alle kamers bieden een prachtig uitzicht op de rivier en de stad. De gunstige ligging nabij Chiang Rai maken het hotel tot een prima keuze voor uw bezoek aan Noord-Thailand.

De 70 kamers zijn verdeeld in diverse types, waaronder de superior kamers, deluxe kamers en diverse suites. Alle kamers zijn modern ingericht en uitgerust met airco, comfortabele bedden, gratis WiFi, minibar/koelkast, waterkoker, koffie & thee, telefoon, televisie, kluisje en badkamer met bad/douche.

Tot de uitgebreide faciliteiten behoren onder andere het restaurant The Peak met een fraai uitzicht, het Island Cafe, een Dim Sum restaurant, lounge, lobbybar, gratis WiFi, zwembad, jacuzzi, sauna, fitnesscenter & jogging track, spa, roomservice, activiteitendesk,wasseretteservice en een snooker & gameroom.

 

Locatie: Het Dusit Island Resort ligt op enkele minuten rijden van het centrum en de avondmarkt van Chiang Rai. Vanaf het vliegveld van Chiang Rai rijdt u in een kwartier naar het hotel.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl